June 24, 20195 yr De neka neko u jednoj rečenici kaže vrijedi li da gledam ovo ili ne, ne mogu da čitam 50 stranica.
June 24, 20195 yr 6 minutes ago, Filozof manijak said: Mislim da je @pt 2.0 stručna osoba za ovo pitanje na forumu. pa onda pitajmo nju. 4 minutes ago, James Marshall said: De neka neko u jednoj rečenici kaže vrijedi li da gledam ovo ili ne, ne mogu da čitam 50 stranica. gledaj 2 minutes ago, Meazza said: Postoje dve skole misljenja. Edited June 24, 20195 yr by bradilko
June 24, 20195 yr mislim da samo jedna osoba na forumu ima doktorat iz ove oblasti. ali ni ona nije gledala seriju, tako da ništa
June 24, 20195 yr 12 minutes ago, James Marshall said: De neka neko u jednoj rečenici kaže vrijedi li da gledam ovo ili ne, ne mogu da čitam 50 stranica. Ovi što nisu gledali nemaju problem da pišu ovde, baci i ti koju slobodno...
June 24, 20195 yr Ja bih samo da kazem da me mnogo nerviraju ljudi koje nervira raspravljanje. Ima ih na skoro svakom topiku. Pa majku mu, rasprave i fajtovi su jedino sto vredi citati na forumima.
June 24, 20195 yr 6 minutes ago, Meazza said: Ja bih samo da kazem da me mnogo nerviraju ljudi koje nervira raspravljanje. Ima ih na skoro svakom topiku. Pa majku mu, rasprave i fajtovi su jedino sto vredi citati na forumima. onaj fajt mrdalicama highlight topića i celog foruma
June 24, 20195 yr 40 minutes ago, Mil@n said: Ovi što nisu gledali nemaju problem da pišu ovde, baci i ti koju slobodno... +1