Milosh76 Posted November 24 Posted November 24 (edited) To se meni desilo u nekim brdima u Italiji. Prva pumpa, digitalna pumpa za vazduh resila problem. Samo je bitno i da se resetuju vrednosti. A opet u BG mi se to desilo na letnjim ove godine, napumpam ih, posle par dana opet. Odem do Adama i morali su cep da stave na gumu. Edited November 24 by Milosh76
renne Posted November 24 Posted November 24 Meni se desilo u jebenim Dragaljevcima u septembru po največem mogućem pljusku u pet ujutro, tamo su radovi skoro celo leto bili, neravnina, i ispustio je prednji levi sa dozvoljenih 2.4 na 2.3. Samo se zakucao i stao.
Zabalujev Posted November 24 Posted November 24 Meni pre godinu i nešto alarm za pritisak na opalio ne znam dal sam pola sata bio na Milošu Velikom, stanem, gledam, ništa, isključio se na prvom mestu gde je moglo i potražio gde piše Vulkanizer, kaže sve ok, napumpali, dvesta dinara, posle do Ivanjice i nazad sve ok. Na proleće odbacio ćeru do stadiona na trening, taman što sam stigao tamo, ding, stanem, prednja desna se dobra o spljoštila, majstori dole u onoj rupi ispod Autokomande okreću, gledaju, potapaju, jedva nađoše gde da se krpi. Još me pitaju a jel ste sigurni da je ova. Pre koji mesec isto samo s levom. Oguglao, napumpao na Lukoilu i reko ko ga jebe. Uvek posle pumpanja memorisanje vrednosti. 1
Recommended Posts