Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Venecuela

Featured Replies

Prijatniji je za oko u ovoj venecuelanskoj verziji, nije mnogo ni 3 puta okaciti tako lepog coveka.

Ustvari, ako se usudim da idem u USA, treba da trazim da mi edituju postove da ostane samo ovaj drugi deo recenice.

• Replies 1.4k
  • Views 118k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Amerika je jedina globalna sila, hegemon, i ceo svet je njihova prcija. Ceo svet je njihova "severna hemisfera". Ovom akcijom u Venecueli su pokazali ko je gazda, i ko je prkno.

Trenutno imaju na vlasti opasnu ekipu predvodjenu narcisom. Ne razlikuje se sustinski ovo sto sada rade sa ranijim akcijama, samo su sada ogoljeni i manje umotani u "sareni papir" poznatiji kao demokratija, zapadne vrednosti, ljudska prava, WMD, ... Sad su golisavi siledzija i umesto da se raspravlja zasto su golisavi trebalo bi se zapitati zasto su siledzija.

Edited by x500

Prvovenecuelanci vs. Drugovenecuelanci:

• Popular Post
Yahoo News
No image preview

BBC 'bans' journalists from saying US 'kidnapped' Maduro,...

The BBC has told its reporters not to use the word 'kidnapped' when describing the US government’s allegedly illegal abduction of Venezuelan leader Nicolas Maduro

BBC 'bans' journalists from describing the US kidnapped Maduro as having been kidnapped, leaked email shows suggestions of other words to use

ovi su gora tiranija od rusa i kineza zajedno

Ako bih na neku drzavu Evrope tipovala da ima najjacu zastitu slobodnog govora, ja bih tipovala na UK. Ona ima nezavisniji razvoj i zakonodavstva i demokratije i svih zivih prava od ostatka kontinenta itd.

Posle onog sa plasticine action etc, kapiram da mi je feeling za razumevanje istorije njihove demokratije pogresan. Mimo Nemacke, nisam sigurna da iko po Evropi hapsi za plasticinsku akciju itsl stvari.

5 minutes ago, Mel said:

Ako bih na neku drzavu Evrope tipovala da ima najjacu zastitu slobodnog govora, ja bih tipovala na UK. Ona ima nezavisniji razvoj i zakonodavstva i demokratije i svih zivih prava od ostatka kontinenta itd.

Posle onog sa plasticine action etc, kapiram da mi je feeling za razumevanje istorije njihove demokratije pogresan. Mimo Nemacke, nisam sigurna da iko po Evropi hapsi za plasticinsku akciju itsl stvari.

Norveska i Svedska.Mada mislim da je Norveska ispred.I generalno jos uvek mozes da se izvinis i da kazes Jeste jeo sam gomna,kriv sam i da te ne kanseluju .Dobar primer Atle Antonsen koji je odradio verziju Kremera jednako drogiran ,izvinjavao se i sta vec i eno ga jos se krevelja po TV.

4 minutes ago, askeladden said:

Norveska i Svedska.Mada mislim da je Norveska ispred.I generalno jos uvek mozes da se izvinis i da kazes Jeste jeo sam gomna,kriv sam i da te ne kanseluju .Dobar primer Atle Antonsen koji je odradio verziju Kremera jednako drogiran ,izvinjavao se i sta vec i eno ga jos se krevelja po TV.

Ne kapiram bas sta je uradio ali ok, note taken.

Davno je jedan prijatelj mog b.s. rekao ako je na zapdu sloboda misljenja, kako to da svi misle (govore) isto?

Ali kapiram da su i neki od njihovih malo bukvalno shvatili neke stvari pa sad uce i oni.

Plot twist: Maduro dobija na sudu, seda na LATAM Airlines let i vraća se u Karakas

valjda je ideja da procesa ne bude...

drug trafficking, but reframes the “Cartel de los Soles” as a loose patronage system and culture of corruption tied to drug money, not an actual organization. The original claim, first advanced in a 2020 indictment and later used to justify terrorism designations by the Trump administration, had long been criticized by experts as lacking any evidence. The shift raises new questions about the legitimacy of those designations.

https://x.com/DropSiteNews/status/2008381955100791220

Arhiviran ceo članak:

https://archive.is/fP5oc

Moja prva reakcija je bila da je Tramp novi Hitler, i da je Venecuela = Anschluss i Sudetenland nacista, odnosno prvi potezi u vecoj igri, na koju svet ostaje nem i sto sili koja je to uradila samo daje krila i povoda za dalje akcije. A onda uzmem da procitam istorijat Madura, ko je sta je, i kako je vladao (a usput, i sam pogled na sliku te njuske je dovoljan), i nekako me boli paja za to sto mu se desava. Bukvalno preslikan Vucic i SNS, al kapiram puta 10 jer je Juzna Amerika jos zajebanija i odsecena od naznaka neke demokratije.

Edited by JohnnyD

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.