DrIlic Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Jel ima na Amazonu Prime nešto od odovog ponudjenog: This is us (sve 3 sezone) Parenthood Seinfeld The Good Doctor (obe sezone) Mad About You Everybody loves Raymond ?
werbatim Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Malo ( ) kasnim, ali This is us - 2 sezone Parenthood - ima Seinfeld - ima The Good Doctor - ne Mad About You - ne Everybody loves Raymond - ne
Mil@n Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 Mene malo smara što kod nas nema gomiletina stvari koja ima kod njih ili barem "na amazonu" gde god to bilo. Kontam da to ima veze sa pravima za kojekakva tržišta i sl al svakako smara. Čim cena skoči na standardnih 6e sa ovih 3e na promociji, gasim
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 preporuke za undone, kome kreatori bojacka horsemana nisu već dovoljna preporuka rosa salazar odlična
ivy Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 ja gledala Fleabag i ako je to komedija onda ovaj svet stvarno ide dodjavola...ok je,potseca me na Mirandu samo sto je Miranda stvarno komedija..ova je dosta dark ali volim britance.. i Dororo animu ..odlicna!
Бруклинский Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Jean-Claude Van Johnson Tek sam sada naleteo na ovaj dragulj, ni ja verovatno nisam preterano objektivan kada je u pitanju Zan-Klod, posto mi je on jedan od najranijih heroja, pa mi je sve u vezi njega uvek bilo genijalno, ali ova njegova mini-serija je odlicna, veoma podseca na onaj njegov film JCVD (2008), ima podjednako i akcije i komedije i sprdnje na sopstveni racun, ukupno 6 epizoda od po pola sata, pravi je zlocin sto serija nije nastavljena, posto je po mom misljenju jedna od najboljih iz Amazon Prime kataloga (uz The Boys, Bosch i Sneaky Pete). https://www.imdb.com/title/tt6682754/
mustang Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 hvala za ovaj dragulj, gledace. se JCVD jako mocan. monolog u posti priceless!
mustang Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 (edited) za ljubitetelje jean claude Spoiler Edited May 7, 2020 by mustang
Lord Stef Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 (edited) e: nema veze, zajebo se nesto Edited May 7, 2020 by Lord Stef
dragance Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 NZ film “Boy” je na Prime, pa ko hoće da uživa u dobroj sprdnji jednog od prvih dugometražnih uradila Taika Waititi, izvol’te.
Tasha_B Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 On 17.3.2020. at 10:31, ivy said: ja gledala Fleabag i ako je to komedija onda ovaj svet stvarno ide dodjavola...ok je,potseca me na Mirandu samo sto je Miranda stvarno komedija..ova je dosta dark ali volim britance.. i Dororo animu ..odlicna! Mnogo više sam plakala nego što sam se smejala gledajući Fleabag... i imala sam osećaj da sam jedina...
goofs Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Odlican je Van Johnson, jedna jaka sprdnja na Holivud,. ali i na samog sebe. Ona scena sa Tom Sojerom i Haklberi Finom bi trebalo da bude antologijska, samo serija nije dovoljno popularna da dostigne taj nivo.
Recommended Posts