mustang Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Aaaaa ...a jebote smajli, on je visak bio i porice onda smisao fore.
*edited by mod Posted April 11 Posted April 11 Stigao Fallout, posle prve epizode preporuka kao vrata i ko je igrao i ko nije. 1 1
J-♣ Posted April 11 Posted April 11 Fallout stiglo na trafikama, gledao pola prve epizode (pa mor'o na pos'o) Lusi na startu kao Ned Flanders, a kasnije.... igrao sam nekoliko FO na pc, pa mi je za sada utisak → 2
J-♣ Posted April 12 Posted April 12 Svih 8 epizoda izašlo ko barata sa torentima, ima x264 i x265, a sidera više nego dovoljno za max download u ovom trenutku dok ovo pišem, titl engl za celu S01 i srpski S01E01 na titlovi.com
utilitarist Posted April 13 Posted April 13 for all mankind je super, kao marsovac sa met dejmonom sa puno ljudi i drame, gde je na kraju dana najveći mindfuck oko inžinjerskih poduhvata i "šta sve ljudi prave". uz to od početka do kraja prve sezone nemam pojma u kom će smeru serija otići, od starta navijam da se priča otrgne u težak sf ali super je i ovako kao alternativa istorija sa naukom čiji progres odgovara našem. sviđa mi se što serija nema problem da se da u mračne vode. plus je za seriju sve što je čini nepredvidljivom. nadam se da objašnjenje za "mršavih" 8.1 na imdbu nije u padu kvaliteta sa narednim sezonama. Spoiler ako jeste, nemojte da spojlujete, nek se sam razočaram. nadam se i voleo bih da je zbog toga što je "ekspertima" i "ljudima koji se razumeju" serija u pojedinima delovima naivna, pa ako je tako ću se zahvalim kome treba što su napravili seriju za naivne. 1
goofs Posted July 23 Posted July 23 The Boys S04 Eh, bilo mi je zabavno jer mi je mnogo toga u tom svetu zabavno, ali ovo je najslabija sezona do sada i vidno je rađena kao filler koji priprema teren za petu (valjda i poslednju sezonu). Završetak je odličan, u smislu pozicije dragih nam junaka na kojoj su ostavljeni, jer najavljuje baš ozbiljan haos. No ovako, deluje da se svi likovi samo vrte u krug, nit tamo nit vamo, agende i lojalnost se menja iz epizode u epizodu, kao u ratu su, a u stvari nisu, uz to je i sve prepuno nekih podzapleta koji su ili bzvz ili dosadni ili oba. Frenči je dobio sasvim nebuloznu razradu svog lika, Kimiko malo manju, Hjui slično, ima jednu epizodu sa ćalom koja kao da je ubačena niotkuda, sa malo bizarnim raspletom koji epizodu kasnije kao da se nije ni desio. Sve tako pomalo razgranaju pa nestane za epizodu-dve. Bučer samo kenja 8 epizoda, a MM je smršao i obrijao bradu i ne može čovek sad ozbiljno da ga shvati (morao sam da guglam jesu li promenili glumca). Ima naravno i dalje zabavnih momenata, šokantnih scena i možda neočekivanih raspleta, kao staridobri Bojsi. Homelander je ćaća, zbog njega vredi gledati sve ovo. Videćemo kako će realizovati rasplet, sve manje od blood/gore spektakla će biti teško razočaranje. 2
Vapad Posted July 26 Posted July 26 Fallout prilično dobar, atmosfera fina, dobri setovi, i dobro odrađene uloge. Maksimusa prezireš u startu pa onda kontaš kako dolaze slojevi. Gul je car, zaista navijam za njega. Lusi prilično dobra, strejter, čak i kad shvati, a brzo shvati jer nije glup lik, kako svet funkcioniše, odlična je. Buraz i rmpajlija dobre epizode. Sviđa mi se kako su pepper through detalje. Kako doca zna ko je, šta je i šta rade tamo. Kako povezuju past i present kroz detalje. Dobri su mi NPCs, epizodice tipa - "hvala što me nisi upucala" ili kokojebač su top. Takođe citadela i bratstvo zajedno sa sef-people ok drawn out, ona gospođa sa druge strane, kao ona fire čarobnica u GOT, bojim se da neće na dobro izaći, nije mi se svidela. I ono sa korporacijskom zaverom, malo ne štima, jer nema mnogo smisla, ali u današnjem day and age, gledajući DEI možeš lako da zamisliš da i nuklearke nisu daleko. Malo su power armor zahebali, meni barem, deluje previše klanki u nekim scenama, iako neuništiv u small arms delu po setapu koji su oni napravili svako može da dođe sa leđa i skine power core i ćozdra, ali to su generalno minorne stvari koje se ipak mogu isključiti. Za sve me interesuje kako i šta, i bukvalno jedva čekam sledeću sezonu.
Recommended Posts