January 27, 20196 yr šta znače ovi brojevi u gornjem desnom uglu ?Dužina uda proporcionalna s dedinim Sent from stolen SM-N950F
January 27, 20196 yr 1 minute ago, Paul Gompitz said: Kvote na kladionici. pa ok kvote, ali slika ide, već kraj, a kvote nekakve nelogične nije mi jasno
January 27, 20196 yr 3 minutes ago, Max Morlock said: Dužina uda proporcionalna s dedinim Sent from stolen SM-N950F
January 27, 20196 yr 4 minutes ago, 3opge said: Rafin outfit is very much gay friendly ne pratiš send-off?
January 27, 20196 yr 1 minute ago, 3opge said: de, sta? ispraćaj na sb onih naših eno link na nfl temi
January 27, 20196 yr 3 minutes ago, renne said: ispraćaj na sb onih naših eno link na nfl temi ma jok. to i probowl nisam nikada gledao ali mozda nije lose da se vidi Edited January 27, 20196 yr by 3opge
January 27, 20196 yr 3 hours ago, harper said: Za razliku od tebe ja ne polazem puno na statistiku, tenis vise gledam kroz igru, i iz tog ugla vec cetiri godine tvrdim da je Novak najbolji teniser kojeg sam ikada gledao, a gledao sam sve velike igrace Open ere... Znam. Secam se da smo jos tamo™ diskutovali o Nadal vs Federer. Tada nikako nisam mogao da shvatim taj stav gde si tvrdio, cini mi se ako uprostim, da je Nadal najbolji jer je bio bolji od Federera u h2h, iako je broj Slemova govorio drugacije. Sada mi, medjutim, ne bi bilo tako tesko da proglasim Novaka boljim od npr Nadala u all time kontekstu vec danas iako ima manje GS-a kojih se tako cvrsto drzim (izmedju ostalog i jer sam gledao danasnji mec) Svakako sam neizmerno radostan jer sam svestan da sam, kao ljubitelj sporta, vrsnjak sa likom kakvog niti smo imali niti cemo vise ikada imati u smislu sportskog rezultata. Vecina ce postati svesna pravih razmera njegove sportske karijere kada nakon 20 godina od kada se bude penzionisao nijedan nas sportista ne dostigne ni desetinu ovoga prvenstveno u smislu sportskog rezultata. Edited January 27, 20196 yr by Boza_zvani_Pub
January 27, 20196 yr Ovo je bila klinika kao u Dohi 2016, kad je Nadal izjavio da nije video da je neko ikad igrao takav tenis.
January 27, 20196 yr Odgledao na miru snimak sa Eurosporta, dobri su bili Mats i kolega mu. Čak je u neku ruku i predvideo da će Novak brejkom da uzme titulu. Mislim da Nadal nije igrao toliko loše, koliko je činjenica da je znao da mora da igra riskantnije, van svoje ugodne zone, a pošto nema više one stare atletike, nema više ni relija sa po 20+ udaraca, s kojima može da se udje u ritam, kad ne idu neki udarci. Lako se zanemari koliko se ta dvojica poznaju, više od 50 mečeva, nema tu tajni, samo je pitanje može li da se izvede i odigra to što se može u odredjenom trenutku njihovih karijera.
January 27, 20196 yr vaistinu bi bila šteta da djokold ne iskoristi ovaj momentum da konačno dobija rafaolda u finalu rg Bet365 Nadal = 10/11 Djokovic = 9/4 Zeverev Thiem = 11