Max Morlock Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 šta znače ovi brojevi u gornjem desnom uglu ?Dužina uda proporcionalna s dedinim Sent from stolen SM-N950F
duda Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 1 minute ago, Paul Gompitz said: Kvote na kladionici. pa ok kvote, ali slika ide, već kraj, a kvote nekakve nelogične nije mi jasno
Tsai Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 3 minutes ago, Max Morlock said: Dužina uda proporcionalna s dedinim Sent from stolen SM-N950F
renne Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 4 minutes ago, 3opge said: Rafin outfit is very much gay friendly ne pratiš send-off?
renne Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 1 minute ago, 3opge said: de, sta? ispraćaj na sb onih naših eno link na nfl temi
3opge Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 (edited) 3 minutes ago, renne said: ispraćaj na sb onih naših eno link na nfl temi ma jok. to i probowl nisam nikada gledao ali mozda nije lose da se vidi Edited January 27, 2019 by 3opge
Boza_zvani_Pub Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 (edited) 3 hours ago, harper said: Za razliku od tebe ja ne polazem puno na statistiku, tenis vise gledam kroz igru, i iz tog ugla vec cetiri godine tvrdim da je Novak najbolji teniser kojeg sam ikada gledao, a gledao sam sve velike igrace Open ere... Znam. Secam se da smo jos tamo™ diskutovali o Nadal vs Federer. Tada nikako nisam mogao da shvatim taj stav gde si tvrdio, cini mi se ako uprostim, da je Nadal najbolji jer je bio bolji od Federera u h2h, iako je broj Slemova govorio drugacije. Sada mi, medjutim, ne bi bilo tako tesko da proglasim Novaka boljim od npr Nadala u all time kontekstu vec danas iako ima manje GS-a kojih se tako cvrsto drzim (izmedju ostalog i jer sam gledao danasnji mec) Svakako sam neizmerno radostan jer sam svestan da sam, kao ljubitelj sporta, vrsnjak sa likom kakvog niti smo imali niti cemo vise ikada imati u smislu sportskog rezultata. Vecina ce postati svesna pravih razmera njegove sportske karijere kada nakon 20 godina od kada se bude penzionisao nijedan nas sportista ne dostigne ni desetinu ovoga prvenstveno u smislu sportskog rezultata. Edited January 27, 2019 by Boza_zvani_Pub
eumeswil Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Ovo je bila klinika kao u Dohi 2016, kad je Nadal izjavio da nije video da je neko ikad igrao takav tenis.
Garnirung Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Odgledao na miru snimak sa Eurosporta, dobri su bili Mats i kolega mu. Čak je u neku ruku i predvideo da će Novak brejkom da uzme titulu. Mislim da Nadal nije igrao toliko loše, koliko je činjenica da je znao da mora da igra riskantnije, van svoje ugodne zone, a pošto nema više one stare atletike, nema više ni relija sa po 20+ udaraca, s kojima može da se udje u ritam, kad ne idu neki udarci. Lako se zanemari koliko se ta dvojica poznaju, više od 50 mečeva, nema tu tajni, samo je pitanje može li da se izvede i odigra to što se može u odredjenom trenutku njihovih karijera.
gone fishing Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 vaistinu bi bila šteta da djokold ne iskoristi ovaj momentum da konačno dobija rafaolda u finalu rg Bet365 Nadal = 10/11 Djokovic = 9/4 Zeverev Thiem = 11
duda Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 pošten je nadal igraš onako i onoliko koliko ti protivnik dopušta. tačka
Recommended Posts