mlatko Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Danilo Petrovic u finalu challengera u Milanu. Pobedio danas NaGala a sutra sa prvim nosiocem, Bolivijcem Dellienom (94 Atp) On tako bljesne neki turnir a posle ga nemaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Tsai Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 @Jumanji @mlatko Lupetam gluposti bas iz nervoze pred Vimbldon. Izvinjavam se, u pravu ste skroz
Time Crisis Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 (edited) Djoković i Ivanišević: http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Tenis/a496064/Ivanisevic-deo-Novakovog-tima-Neka-potraje.html Edited June 30, 2019 by Time Crisis
Tsai Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Kolko volim ovakve vesti jer iritiraju srpske nacose i ostale kostunice
iDemo Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 20 hours ago, Tsai said: Kolko volim ovakve vesti jer iritiraju srpske nacose i ostale kostunice Danas nerviranje a sutra kad ga Goran ubedi da vodi popa na 'tour' - kao sto je on u svoje vreme vodio (pa osvojio W u tom naletu) - dakle, sutra kad i Nolo krene da vodi popa na tour - bice veselo... I za nacoshe i za kostunice.
iDemo Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 22 hours ago, Tsai said: Jeste sigurno ce da vodi popa Nolo: "Hold my beer"
Mil@n Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Super emisija kod Ivanovića sa Đereom, Krajinovićem i Lajovićem, svaka preporuka da se pogleda, momci su fenomenalni (Filip je malo šaban al dobro :D).
Tsai Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Ja pustio dok sam prao (gomilu) sudova. Zanimljivih anegdota ima
Max Morlock Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Sporo jutro, vratio sam HBO unazad i nsleteh na zanimljiv film Battle Of SexesBillie Jean King... Borba za jednaka plaćanja žena u tenisu, nastanak WTA... [emoji3] I svašta još nešto [emoji106]Sent from my SM-N950F using controlled substances...
renne Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 kakva seratorka Quote "Ponosna sam na tebe i istinski mi je žao. Mislila sam da radim pravu stvar kada sam se bunila. Nisam međutim imala ideju da će nas mediji sukobiti. Volela bih da imam priliku da se taj momenat ponovi. Uvek sam, bila i biću srećna zbog tebe i uvek ću te podržavati. Nikada ne bih želela da skrenem svetla pozornice sa neke druge sportistkinje, posebno sa druge tamnopute sportistkinje. Ne mogu da dočekam da vidim tvoju budućnosti, i veruj mi uvek ću te gledati kao tvoj veliki navijač. Želim ti sreću danas i u budućnosti. Nije nam dozvoljeno da pokažemo emocije, nije nam dozvoljeno da budemo strastvene. Govore nam da sednemo i ćutimo i sa time nisam ok. Sramotno je da društvo kažnjava žene samo zato što se trude da budu ono što jesu" Spoiler
Recommended Posts