Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Parkiranje po trotoarima, nezaustavljanje na pesackim prelazima i sl.

Featured Replies

• 4 weeks later...
  • Replies 1k
  • Views 88.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ima par debila sto dolaze u zgradu spojenu s mojom, mislim kod jednog sto valja drogu, i onda parkiraju u rikverc izmedju dva drveta tako bahato da zauzmu dva mesta lagano,  neki Pasat karavan i BMW t

• Ovde se već razilazimo u mišljenjima. To prisvajanje parking mesta po udaljenosti od zgrade je pogrešno u skoro svakom smislu. Mogu da razumem da se komšije naljute kada neko danima i nedeljama ne pom

Posted Images

• Popular Post

IMG-20250225-101907-103.jpg

• Author

Divno 

• 2 weeks later...

31040.jpg

• Author

Da mu/joj se pokaže slika, ne bi razumeo.u čemu je problem . Samoživost kao deo kulture. Rekao bi:

• 6 months later...

Malopre na pešačkom. Bmw. Ja da krenem, on krene, njemu već žuto pa crveno, uslovno desno, odakle ja idem. Da krenem, krene on. Well....:nepalmode:

Zaustavio se i zaćutao. Deran neki.

• 4 weeks later...
  • Popular Post

Navatao sam neki dan onog BMW pun gas bahatog klinca debila '97 godiste koji dolazi od prosle godine povremeno kod komsije iz zgrade pored koji verovatno diluje drogu

Staje u rikverc na dva mesta, izlazi visoka krupna momcina, kazem izvini druze jel mozes da preparkiras normalno jer nema smisla ovako vise, tumbamo se svi zbog vas nekoliko... Ne mogu bratee, grebu me, ne mogu vise da placam limare farbare, blabla, ja opet ponovim da svi prolazimo isto i opet stajemo na jedno mesto a on svoju pricu i onda kad je rekao ljudi ne znaju da parkiraju svoje krseve pa mora da staje tu da oni sa terase vide i da sidju da gepekuju tog pocinioca, tu sam prebacio i iznapusavao ga toliko da mi je keva dosla dole brzo, on otisao u zgradu i rekao sacekaj tu sad cemo mi doci dole a komsija diler sa sprata pitao komso sta to bi, reko dolazis sad dole da se tucemo, lik kaze jbg on je tvrdoglav ali evo idemo mi za BG sad, on se vraca u Nemacku za par dana, izvini ovo ono

Cekao sam ih 10 minuta, mazio macice neke na klupi ispred zgrade i slusao kevu kako drobi nesto kao neces valjda da ih cekas, mozda imaju oruzje, napao si decka bezveze za glupost i culo te celo naselje kako se deres... Verovatno nije cula prvih 30 sekundi kad sam bio kulturan

Ljudi su debili generalno a klinci su takve pizde da ja ne verujem, vise bi ga cenio da je hteo da se tuce i odbrani svoj bahati stav nego ovako sto je pobegao unutra

Edited by Zli Gli

mozda ni njemu majka nije dala da izadje da se tuce ispred zgrade?

Mladi gospodin izgleda ne zna da je jeftinija ogrebotina od vrata nego kad mu neko ključem zareže cela prednja i zadnja vrata.

Bukvalno sam mu posle te recenice za gepekovanje rekao da ne glume mafiju i da mu ja svakako necu grebati auto zbog bahacenja nego sasuti u lice ali da cu vrlo radi biti prisutan kad neko drugi od komsija ogrebe pa da vidim to gepekovanje a kad sam ga pitao jel i u Nemackoj tako parkira rekao je da ga tamo niko ne grebe, debilcina

Bio sam spreman ali ove nove degeneracije su klasicne pizde tako da nista

A da ne bude da su samo iz te ekipe debili, ima jos njih koji povremeno zabodu tako bahato nego su malo dalje od nase zgrade pa je mozda malo bezveze da sprovodim pravdu u krugu od 50+ metara. Svakako smo u proseku govnarski narod, tu nema greske

Edited by Zli Gli

Meni anonimni komšija izgrebao ključem vrata i prednja i zadnja, valjda misli da slobodni prostor pred zgradom pripada njemu, šta li. Nije bilo regularno mjesto, ali nisam nikog blokirao, to nikad ne radim.

Ljetos sam bio parkiran usred Splita i ništa, al mi je ovaj mentol ovdje povukao liniju u obliku morskog talasa. Čak sam prepoznao da je alarm zapištao kratko u neko gluvo doba, ali je bilo predaleko.

• 2 weeks later...