Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Parkiranje po trotoarima, nezaustavljanje na pesackim prelazima i sl.

Featured Replies

Krajem prosle godine jedan moj drug je kupio nov auto i dobio je registarsku tablicu BG3001. Ovih dana sam poceo da vidjam tablice sa brojevima preko 3200. Kako postoji 529 slovnih kombinacija dolazimo do toga da na BG registracionom podrucju imamo preko 100000 vozila sa novim tablicama. Nisu to sve nova vozila. Ima uvezenih, preseljenih iz drugih gradova, onih koji su iz nekog razloga morali da promene tablicu, ali na jednog sa novom tablicom dodje sigurno 10 onih koji su produzili proslogodisnju sto znaci da u Beogradu imamo bar milion vozila. Ispada da ima vise automobila nego ljudi sposobnih da ih voze.

• Replies 1k
  • Views 88.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ima par debila sto dolaze u zgradu spojenu s mojom, mislim kod jednog sto valja drogu, i onda parkiraju u rikverc izmedju dva drveta tako bahato da zauzmu dva mesta lagano,  neki Pasat karavan i BMW t

• Ovde se već razilazimo u mišljenjima. To prisvajanje parking mesta po udaljenosti od zgrade je pogrešno u skoro svakom smislu. Mogu da razumem da se komšije naljute kada neko danima i nedeljama ne pom

Posted Images

Ima mnogo službenih, a Beograd obuhvata i Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac, Sopot, Surčin...

Ja sam pre dva meseca na jednom autu ostao bez prednje tablice, pa sam morao da uzmem nove i dobio sam četvorocifren broj koji počinje sa 31.

Edited by napadaj

U jednom trenutku rešili da ne smeju da postoje kombinacije koje sadrze slova sa kvačicama, kao i X,Y i W i svi smo to morali da menjamo na prvoj sledećoj registraciji.

X može još uvek.

• 4 weeks later...

gastosima tesko da hodaju. razumem ih u potpunosti.

Screenshot_2025-12-07-12-27-17-460_com.miui.gallery-edit.jpg

On 4. 11. 2025. at 11:45, Tihajeza said:

U jednom trenutku rešili da ne smeju da postoje kombinacije koje sadrze slova sa kvačicama, kao i X,Y i W i svi smo to morali da menjamo na prvoj sledećoj registraciji.

Izbačena su slova sa kukicama, ja sam morala da menjam jer sam imala Ž.

Mi ispred zgrade za sad se držimo dizanja brisača kad neko zatvori prolaz, čak smo farbom obeležili na asfaltu gde da se NE staje jer blokira izlaz (slepo crevo je, isparkirava se samo na jednu stranu), ali to i dalje ne sprečava najsnalažljivije.

danas ne mos svakom ni da dignes brisace, ako nisu u neutral modu

Sestrinoj koleginici neko polomio brisace i izbusio dve gume jer se parkirala ukrivo gospode

bolje bi prosla da je bags naisao

46 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

bolje bi prosla da je bags naisao

Misliš Zli?

1 hour ago, Shan Jan said:

Sestrinoj koleginici neko polomio brisace i izbusio dve gume jer se parkirala ukrivo gospode

Sledeci put će parkirati u vinkli.

Eto kako se može brzo naučiti parkiranje vlade

2 hours ago, Valk said:

Izbačena su slova sa kukicama, ja sam morala da menjam jer sam imala Ž.

Mi ispred zgrade za sad se držimo dizanja brisača kad neko zatvori prolaz, čak smo farbom obeležili na asfaltu gde da se NE staje jer blokira izlaz (slepo crevo je, isparkirava se samo na jednu stranu), ali to i dalje ne sprečava najsnalažljivije.

I u mojoj zgradi je tako. Otac je jednom pozajmio auto, pa ga ostavio na trotoaru, eto kako znam.

59 minutes ago, Valk said:

Misliš Zli?

Mnogo bolje sa mnom, ja kulturno ukazem na prestup i zamolim da preparkiraju, nista agresija i slicno

Sad stigao iz Biga... stao da pustim neku mukicu da se isparkira, on neodlučan - jbg razumem, kakvo je okruženje - kad me besno XC90 obilazi, zaustavlja kontra traku i vraća neodlučnog čvrsto na svoje mesto. Jbg, žuri se. Mogao ga je oduvati da se ovaj stvarno isparkirao...

Opušteno...

Ja sam pre sat vremena u 27. marta usporio i blicnuo autu koji je radio polukružno kod Mašinca da se ubaci u moju traku. Maloumni taksista iza mene je trubio, a onda me obišao sa desne strane, preko šina, samo da bi 5 sekundi kasnije skrenuo desno ka Bulevaru.