copkillah Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Kako se na Stojketovom primeru lepo vidi ko je selektivni opozicionar
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 taj odnos prema stojkoviću, ne ovo od danas, nego an ženeral je kao kad nekog tipa ostavi riba i on posle godinama ne može da se oporavi i stalno govori o njoj kako je kurva i da je on nju šutnuo a ne ona njega
Joe D Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 mozda bi mu pomoglo kad bi propustio neku priliku da bude idiot
nautilus Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 samo sto nije tako kako ova dvojica kazu
MiddleClass Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Ceka red. Kopi i kums su prije njega...
nautilus Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 "nadam se da ce me moje delije razumeti"
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) ^taj ko to ne kaže dva put dnevno il ne živi u srbiji ili je član sns-a Edited September 23, 2018 by kud u maglu Simoviću
copkillah Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 7 minutes ago, Joe D said: mozda bi mu pomoglo kad bi propustio neku priliku da bude idiot što i dalje ne opravdava sve ono što je doživeo od jednog odvratnog dela ovog naroda 7 minutes ago, nautilus said: samo sto nije tako kako ova dvojica kazu baš je tako
samo_opusteno Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: taj odnos prema stojkoviću, ne ovo od danas, nego an ženeral je kao kad nekog tipa ostavi riba i on posle godinama ne može da se oporavi i stalno govori o njoj kako je kurva i da je on nju šutnuo a ne ona njega Ne valja ti analogija, pre je to kao kad bi te zena prevarila sa komsijom sa kojim inace nisi u dobrim odnosima i ti onda pricas da je kurva zato sto i jeste. Edited September 23, 2018 by samo_opusteno
copkillah Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Just now, samo_opusteno said: Ne valja ti analogija, pre je to kao kad bi te zena prevarila sa komsijom sa kojim inace nisi u dobrim odnosima i ti onda pricas da je kurva zato sto i jeste. ali je i dalje u pitanju tvoja žena i ti si taj koji je izabrao i koji si je voleo svim srcem
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) posle linča u đenovi, maltretmana od strane prestolonaslednika danila čak i samo vređanje stojkovića te nekako prirodno stavlja na njegovu stranu. a da ne kažem posle današnjih naslovnih strana informera i aloa. a ako ni to nije dovoljno onda jbg brdo, univerzum e a da je bolid to nema sumnje. pa golman je Edited September 23, 2018 by kud u maglu Simoviću
dragance Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Stojkovic je dobar golman, samo sto je uvek bio (pri)glup i problematican, jos od davnih dana. Imam svedoke grobare kako sam na njega kukao jos dok je bio "nas"!
Recommended Posts