Giggsy Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 (edited) Gallinari popravio stats za minut i po otprilike Edited November 30, 2018 by Giggsy
Amos Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 U Sakramentu opet drama. Joeger izbacio juce sa suterskog treninga Brandona Williamsa, Divčevog Assistant GM-a, za koga se misli da je odgovoran za leakovanje onog clanka o potencijalnom otkazu Joergeru. Vlade izdao saopstenje da sve strane treba da iskuliraju a reddit i Sakramento blogeri pizde sto taj lik pravi toliko sranja. Navodno on je odgovoran za sve day to day operacije, pregovore i potencijalne konekcije pa je Divcu prpa da ga nogira.
Micko8 Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 (edited) Debeli iz Sombora bas propao, mada on je do sada u karijeri najbolje partije pruzao tamo od sredine Januara pa do kraja sezone , ali ovako suterski nikada losije nije izgledao frtalj sezone . Edited November 30, 2018 by Micko8
iDemo Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Gledam neku analizu onomad (a nisam notirao pa me sad mrzi da trazim opet) - Durantu se finansijski vise isplati da ostane tu gde je nego da ide u neki drugi klub. Ako sam dobro razumeo - to nije samo njegov slucaj nego i ostalih koji su na tim supermax ugovorima... Je l' zna neko nesto bez guglanja?? hvala.
Grandilof Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Ima tu dosta stvari, u slucaju KD je Bird rights, 3 godine sa istom ekipom. Uprosceno generalno najvise para mogu ti daju ekipe u kojima si trenutno. Recimo ti supermax ugovori u teoriji treba da zadrze recimo igrace koji su ih draftovali tipa PG ili Kawhi-ja u "small market" timovima tako sto im omogucavaju da im ponude vise para. Mnogo stvari utice na ugovore, koliko si proveo u ligi, All-NBA ako si bio itd itd.
1n54jd3r Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Kakva drama u Portlandu...dobi Denver nekako na guzove, Portland imao sut za pobedu...ovo im je jako jako bitan skalp ove sezone
J.R. Cash Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 20 minutes ago, 1n54jd3r said: Kakva drama u Portlandu...dobi Denver nekako na guzove, Portland imao sut za pobedu...ovo im je jako jako bitan skalp ove sezone I to kakav sut. CJ, koji je u zoni celu tekmu, sam ko duh. Pre toga sviraju nogu Nurkicu, a preskeao loptu rukom. I naravno posle pada trojka posle pomoci iz kornera najgoreg igraca na svetu.
iDemo Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 6 hours ago, Grandilof said: Ima tu dosta stvari, u slucaju KD je Bird rights, 3 godine sa istom ekipom. Uprosceno generalno najvise para mogu ti daju ekipe u kojima si trenutno. Recimo ti supermax ugovori u teoriji treba da zadrze recimo igrace koji su ih draftovali tipa PG ili Kawhi-ja u "small market" timovima tako sto im omogucavaju da im ponude vise para. Mnogo stvari utice na ugovore, koliko si proveo u ligi, All-NBA ako si bio itd itd. Hvala. Toeto.
Time Crisis Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Jel danas prvi decembar ili prvi april? :P
Recommended Posts