Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Gallinari popravio stats za minut i po otprilike

Edited by Giggsy
Posted

U Sakramentu opet drama. Joeger izbacio juce sa suterskog treninga Brandona Williamsa, Divčevog Assistant GM-a, za koga se misli da je odgovoran za leakovanje onog clanka o potencijalnom otkazu Joergeru. Vlade izdao saopstenje da sve strane treba da iskuliraju a reddit i Sakramento blogeri pizde sto taj lik pravi toliko sranja. Navodno on je odgovoran za sve day to day operacije, pregovore i potencijalne konekcije pa je Divcu prpa da ga nogira.

Posted (edited)

Debeli iz Sombora bas propao, mada on je do sada u karijeri najbolje partije pruzao  tamo od sredine Januara pa do kraja sezone ,  ali  ovako suterski nikada losije nije izgledao frtalj sezone .

Edited by Micko8
Posted

Gledam  neku analizu onomad (a nisam notirao pa me sad mrzi da trazim opet) - Durantu se finansijski vise isplati da ostane tu gde je nego da ide u neki drugi klub. Ako sam dobro razumeo - to nije samo njegov slucaj nego i ostalih koji su na tim supermax ugovorima... Je l' zna neko nesto bez guglanja?? 

hvala.

Posted

Ima tu dosta stvari, u slucaju KD je Bird rights, 3 godine sa istom ekipom. Uprosceno generalno najvise para mogu ti daju ekipe u kojima si trenutno. Recimo ti supermax ugovori u teoriji treba da zadrze recimo igrace koji su ih draftovali tipa PG ili Kawhi-ja u "small market" timovima tako sto im omogucavaju da im ponude vise para. Mnogo stvari utice na ugovore, koliko si proveo u ligi, All-NBA ako si bio itd itd.

Posted

Kakva drama u Portlandu...dobi Denver nekako na guzove, Portland imao sut za pobedu...ovo im je jako jako bitan skalp ove sezone

Posted

Kakav kraj tekme u Portlandu :D

Prezive Denver

Posted
20 minutes ago, 1n54jd3r said:

Kakva drama u Portlandu...dobi Denver nekako na guzove, Portland imao sut za pobedu...ovo im je jako jako bitan skalp ove sezone

I to kakav sut. CJ, koji je u zoni celu tekmu, sam ko duh. 

Pre toga sviraju nogu Nurkicu, a preskeao loptu rukom. I naravno posle pada trojka posle pomoci iz kornera najgoreg igraca na svetu.  

Posted

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted
6 hours ago, Grandilof said:

Ima tu dosta stvari, u slucaju KD je Bird rights, 3 godine sa istom ekipom. Uprosceno generalno najvise para mogu ti daju ekipe u kojima si trenutno. Recimo ti supermax ugovori u teoriji treba da zadrze recimo igrace koji su ih draftovali tipa PG ili Kawhi-ja u "small market" timovima tako sto im omogucavaju da im ponude vise para. Mnogo stvari utice na ugovore, koliko si proveo u ligi, All-NBA ako si bio itd itd.

Hvala. Toeto.

Posted

Jel danas prvi decembar ili prvi april? :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...