Jump to content

NBA 2018/19

Featured Replies

ne znam sto je milvoki iznenadjenje. bili su oni dobri i prethodnih godina uprkos nedostatku trenera, a to su pitanje resili. 

+1

a i prosirili su roster, plus su iskusniji

ocekivano "rastu"

34 minutes ago, Joe D said:

ne znam sto je milvoki iznenadjenje. bili su oni dobri i prethodnih godina uprkos nedostatku trenera, a to su pitanje resili. 

Ja, veliki strucnjak, sam predvidjao raspad grka pa se sad cudim sto nisam pogodio :)

Grk izgleda hoće da nabudži šut za tri, navodno je radio na tome tokom leta. Doduše, nešto mu ne ide za sada ali i bez toga ubija.

svakako ce biti zanimljiv duel veceras...dva od top 5 najboljih igraca mladjih od 25g

Da li ce Jokic nastaviti niz tripl dablova protiv Milvokija veceras, to mu je proske u poslednje dve sezone.

Milsap se raspucao, Murray/Harris opet nevidljivi, Baksi trpaju

Lol, Bruk Lopez sa 9 metara tri trojke za minut i po... 7/10 ukupno. Smeši se treći vezani poraz Denvera...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

kako usrase na kraju jbt, bizli rupa, jokara otvorena trojka, ne sme, jaje...

Katastrofa Denver deluje... fali Barton dosta a potcenjivao sam ga ovih godina. Bezmuda završnica skroz, izgubljene lopte, neuzimanje šuteva...

Sve u svemu, šit utakmica... džaba sam ostao budan u sitne sate :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Opet nece uci u plejof. 

Vucevic konstantan. Ajmo trejd... :)

Upada u oči katastrofalan šut za dva Nuggetsa, pogotovo je očajan bio Millsap, a ispod 50% su bili i Harris, Murray i Morris. Plumlee nevidljiv za 15 minuta na terenu.

30 minutes ago, booyaka said:

Upada u oči katastrofalan šut za dva Nuggetsa, pogotovo je očajan bio Millsap, a ispod 50% su bili i Harris, Murray i Morris. Plumlee nevidljiv za 15 minuta na terenu.

Poprilicno sam siguran, ali cisto da pitam...nisi gledao utakmicu?

Nisam, pogledao sam statistiku. Što?
1 minute ago, booyaka said:
2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Nisam, pogledao sam statistiku. Što?

Upravo zbog toga...nabacao si statistiku i neke zakljucke na osnovu iste...da si gledao utakmicu interpretacija ne bi bila takva

Guest
This topic is now closed to further replies.