goofs Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 13 minutes ago, cartman said: Bila je (tj i dalje postoji) varijanta da u okviru paketa mozes da izaberes NBA LP kao besplatan digitalni servis i ne platis nista dodatno Quote NBA je besplatan u promo periodu od 12. marta do 12. aprila 2019. Nakon završetka promo perioda, od 13. aprila 2019. godine, cena NBA aktivacije je 599 RSD sa PDV-om. Imas kratkotrajni promo period, posle te uvlaci u preplatu, ili ti daje za dz ako si na nekom skupom paketu gde te iovako siba. Nista na svetu nije dz ^^ niko ne kuka na LP, nije besplatan pa je to problem, inace je odlicna stvar. Pogresno si procitao, ljudi jure strimove i pored domacih prenosa jer su krs.
1n54jd3r Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Strimovi su pretprosle sezone na reddit-u bili super...full hd, perfektni...bolji no na tv...prosle sezone je malo opao kvalitet, a nedavno su ugasili nbastream tamo...videcemo kakvo ce stanje biti naredne sezone
ducca Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 1 hour ago, cartman said: Bila je (tj i dalje postoji) varijanta da u okviru paketa mozes da izaberes NBA LP kao besplatan digitalni servis i ne platis nista dodatno Meni istekao ugovor sa mts i gledao pakete u Telenoru koji jesu nešto skuplji, ali mnogi imaju izbor jedne ili 2 premijum aplikacije za dž, a to je zapravo NBA pass plus Deezeri i HBO mislim pa biraš. Lik u radnji mi reče da se gleda 8 tekmi mesečno preko koje god platforme, dobije se šifra i ne mora preko telefona, reče mi i da ljudi uspeju da pogledaju i više od 8 tekmi mesečno nezvanično. Ja to shvatam ipak kao free pass na neki način (osim naravno ako nekome tih 8 prenosa mesečno nije dovoljno, meni sasvim ok u regularnom delu). Verujem i da će mts imati sličnu/istu foru, samo videćemo da li će je ograničiti na neki način.
zoki Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Imao sam ja LP preko telenora do play off-a, bilo je 80 utakmica mesečno, samo je jedan mesec bilo 8 pa su vratili ponovo na 80.. E sad, da li je to bio neki njihov zajeb, ne znam Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
napadaj Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 1 hour ago, 1n54jd3r said: Strimovi su pretprosle sezone na reddit-u bili super...full hd, perfektni...bolji no na tv...prosle sezone je malo opao kvalitet, a nedavno su ugasili nbastream tamo...videcemo kakvo ce stanje biti naredne sezone Svi reddit streameri su prešli ovde - https://nbabite.com/
napadaj Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 (edited) Edit: dupli. Edited July 24, 2019 by napadaj
levi Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 8 utakmica nedeljno deluje ok, ali u praksi kad sam uplaćivao LP, uglavnom ne mogu da se odlučim šta da gledam, pa onda nekoliko utakmica naizmenično, ispucao bi tih 8 utakmica za jedno veče prebacujući
J.R. Cash Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 (edited) 13 hours ago, vememah said: or purchase a full season of NBA League Pass at a discounted price. Ovo me interesuje. Postavi ovde ako bude dodatnih informacija. 12 hours ago, MiddleClass said: I sto ljudi kukaju na taj pass? Ovdje je neko napisao da i pored toga juri strimove... Ne postoji nijedan razlog da se ganjaju strimovi ako imas puni LP. Jedino ako ti je bas stalo da gledas reklame u pauzama igre. Usput, Pau Gasol u Portlandu. Edited July 24, 2019 by J.R. Cash
theanswer Posted July 24, 2019 Author Posted July 24, 2019 42 minutes ago, J.R. Cash said: Ovo me interesuje. Postavi ovde ako bude dodatnih informacija. Ne postoji nijedan razlog da se ganjaju strimovi ako imas puni LP. Jedino ako ti je bas stalo da gledas reklame u pauzama igre. Usput, Pau Gasol u Portlandu. Nema ni u streamovima reklama, bar ne u ovim koje uzimaju sa LP, znači kad nisu nacionalne utakmice. Jedino ko voli da gleda inside the nba recimo.
MiddleClass Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 49 minutes ago, J.R. Cash said: Ne postoji nijedan razlog da se ganjaju strimovi ako imas puni LP. Jedino ako ti je bas stalo da gledas reklame u pauzama igre. Puni LP? A sta dobijas za 500 din?
J.R. Cash Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 5 minutes ago, theanswer said: Nema ni u streamovima reklama, bar ne u ovim koje uzimaju sa LP, znači kad nisu nacionalne utakmice. Jedino ko voli da gleda inside the nba recimo. Eto, nema ni te prednosti Just now, MiddleClass said: Puni LP? A sta dobijas za 500 din? NBA League Pass – Game Choice je mobilna verzija aplikacije (u daljem tekstu: Aplikacija) koja omogućava pristup NBA sadržaju. NBA aplikacija svojim pretplatnicima nudi mogućnost praćenja 8 uživo prenosa utakmica mesečno po svom izboru, preko 60 sati NBA materijala kojima je moguć pristup u svakom trenutku, kada korisnik poželi, odnosno kao VoD (video on demand), uključujući reprize poslednjih sezona, arhivske snimke, intervjue i dokumentarce.
napadaj Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Meni čudno bez reklama, još kad ubace onaj tu-dum-tu-dum-tu-dum zvuk bude baš očajno. Bolje je sa Polom i Hardenom i milion reklama za burgere.
Recommended Posts