Amos Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 To je to. Kazins na rosteru je bio preveliki jinx cak i za najbolji tim svih vremena.
simetrije Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 NBA liga bi morala nešto učiniti sa pravilima i tajm-autima, zbog ogromnih prekida i pauza utakmica se oduži na 3 sata i na kraju zaboravimo i ko igra i koji je rezultat i šta su svi ti ljudi došli da gledaju.
MayDay Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Baš volim što je pleyoff Kawhi osvojio titulu! Gorko mi zbog ovih pobeda jedino. Juhuuu!!! 🏆
Have_Fun Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Jebiga, ovaj mec (i finale) je bio resen kad se Klay povredio... Mogli smo uzivati u G7.. ali.
Amos Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Cestitao bih nekome ali ko jos navija za Toronto ZliGli?
mjone Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Pff, bedno ispalo ovo, sve mi se cinilo da sa Thompsonom zavrsava ovo GS i u 7. utakmici, realno fali Raptorsima pobednicki mentalitet ... GS su bolja ekipa i bez KD-a, danasnja povreda Thompson-a i ona propustena utakmica je ispalo odlucujuce
mrdja Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Ja ... skoro dvadeset godina zivim ovde i gledam Raptorse ... i boljeg i korektnijeg igraca od Kawhija nisam video ... bez simuliranja, foliranja, podilazenja publici
Grandilof Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Bravo Raptorsi, neverovatno stabilna ekipa, i pored povreda zasluzili su sve. Kawhi vrati ako zatreba pa se ostali pridruze, bas ih tesko slomiti.
mrdja Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 2 minutes ago, Mos said: Cestitke mrdjo Haha, hvala ... najsladje je na protivnickom terenu, narocito protiv ovako jakog sampiona. Dobili sve cetiri utakmice tamo ove sezone.
Have_Fun Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 2 minutes ago, mrdja said: Ja ... skoro dvadeset godina zivim ovde i gledam Raptorse ... i boljeg i korektnijeg igraca od Kawhija nisam video ... bez simuliranja, foliranja, podilazenja publici Meni je Kawhi bio sve ovo. Slika i prilika pravog sportiste, kosarkasa. A onda se desilo ono sa Spursima i sad ne znam bas da li i dalje imam isto misljenje. Da li je na kraju zvanicno razjasnjeno sta se tu desilo? Mislim... ako je zajebao Popa onako kurvanjski.. jebi ga bas
mrdja Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 1 minute ago, Have_Fun said: Meni je Kawhi bio sve ovo. Slika i prilika pravog sportiste, kosarkasa. A onda se desilo ono sa Spursima i sad ne znam bas da li i dalje imam isto misljenje. Da li je na kraju zvanicno razjasnjeno sta se tu desilo? Mislim... ako je zajebao Popa onako kurvanjski.. jebi ga bas Stvarno ne znam, svi koji su ga upoznali kazu da je sjajan lik. Naravno, i Pop zasluzuje svako gostovanje. Desava se u sportu ... Intersantno je da je sve odlicno funkcionisalo dok je on igrao odlicno a niko ga nije video kao glavnog igraca. NJegov uspon je malo uzdrmao postojece odnose u klubu i verovatno nije vise islo ... naravno, samo spekulisem
Micko8 Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Imali su srece Durant pa Thompson padose junacki , Curry opet choakovao ali dobro neka je neko drugi sampion, dosadio je GS i bogu i narodu. Sledeca sezona ce biti mnogo otvorena, sumnjam da Toronto moze da ponovi ovo sledece sezone iako ostane Leonard.
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 povrede su mi unistile uzitak, ne mogu ni da se radujem sto ovi izgubili.
Recommended Posts