Micko8 Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Mislim da ce Zion biti veliki bust , od njega se ocekuje da bude novi Lebron a ja ga takvog uopste ne vidim.
Mil@n Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 (edited) 43 minutes ago, Host said: Jel bilo ovo? Ako zbog ovog snimka ne poverujem da bog postoji neću ni zbog čega... Čoveče, iz ovog ugla, toliki luk, da nema table od koje bi se lopta odbila i smirila i tako obruč da je smiri i da na kraju uđe... Nevera jebena. Edited May 15, 2019 by Mil@n
Moća Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Mislim da ce Zion biti veliki bust , od njega se ocekuje da bude novi Lebron a ja ga takvog uopste ne vidim.On je pre novi Barkli nego Lebron.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ivo Petović Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Ali, zašto je Simmons bio na Kavaiju za poslednji šut? Zar nije logično da bude Butler? Simmons je odustao nakon dve sekunde i trčkarao za njim, čim se Embiid pojavio. I inače ima tendenciju da se pretvori u posmatrača u odbrani.
Ivo Petović Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Ali, koliko je dobra ova Simmonsova (Billa) reakcija na lutriju. Porastao je u mojim očima onoliko. Čovek je genuine fan. Znači, bukvalno nije mogao da funkcioniše dok nije video da Zion neće u Lakerse Ovako bih i ja reagovao (pre 15 godina) da npr Grobari uzmu Borišu Simanića.
theanswer Posted May 16, 2019 Author Posted May 16, 2019 (edited) Kakav početak Toronta.. Lauri skida lopte u napadu, odbrana perfektna. Ljudi nešto kažu za Hardena, koliko samo Janis pravi koraka koje mu ne sviraju... Na svu svoju atletičnost čoveku daju još po 2 koraka prednosti Edited May 16, 2019 by theanswer
Amos Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 1 hour ago, Ivo Petović said: Ali, koliko je dobra ova Simmonsova (Billa) reakcija na lutriju. Porastao je u mojim očima onoliko. Čovek je genuine fan. Znači, bukvalno nije mogao da funkcioniše dok nije video da Zion neće u Lakerse Bill Simmons je ubedljivo najveci car medju podcasterima. Uz to iskusna stara kuka, generalno njegovi stavovi o politici, pop kulturi, ljudims (npr. podcast o Majkl Dzekson dokumentarcu) tacno pokazuju da je iz nekog drugog vremena. Za razliku od ovog danasnjeg special snowflakes klikbejt zgrazavanje sranja.
theanswer Posted May 16, 2019 Author Posted May 16, 2019 Da mi je neko rekao da će Lopez postići 29p u finalu konferencije, ma u plejofu uopšte pre nekoliko godina, rekao bih da, možda u Kini ili Filipinima. Propuštena šansa Toronta, ne vidim kako mogu da dobiju ovo sad, Milvoki deluje kao dosta dublja ekipa.
Bane_V Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Super zanimljiva utakmica, Milvoki ima tu dobru naviku da grize do kraja i u situacijama kada im ne ide, imali su par takvih utakmica i tokom regularne sezone.
iDemo Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Milvoki sa tim timom & tom dubinom realno ima (teoretske) shanse protiv GSW, Toronto slabe do nikakve.
Recommended Posts