freakns Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 2 hours ago, fancy claps said: denver ima ludu srecu. najebace tim koji igra posteno i ne kalkulise, juta dzez. i sta posle ja da kazem svom sinu s kojim gledam utakmice i koji je veliki zaljubljenik u kosarku kad me pita tata sta je ovo? kazi mu da postoji nesto sto je tankovanje, kalkulisanje i namestanje. i kako Denver igra bolju kosarku od Utah, tako i kalkulise bolje od Utah. inace, svako ko misli da je ovo gotovo, lud je. KAT ce prodati svoje levo jaje da se usere Denveru u zivot, a nije nemoguce ni da Kingsi dobiju Portland. morace Denver i Portland dobrano da se pomuce nocas ako hoce da dobiju
Time Crisis Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 hour ago, freakns said: inace, svako ko misli da je ovo gotovo, lud je. KAT ce prodati svoje levo jaje da se usere Denveru u zivot, a nije nemoguce ni da Kingsi dobiju Portland. morace Denver i Portland dobrano da se pomuce nocas ako hoce da dobiju Pitanje da li će KAT uopšte igrati Quote Towns is dealing with right knee inflammation, and with the Wolves playing inconsequential basketball, he won't risk further injury. Towns will travel with the team for Wednesday's season finale in Denver, but it's unclear if he'll be available.
goofs Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 da ostane pribelezeno da je starac Kroford sa 39 i kusur postao najstariji igrac sa ubacenih 50p. Presisao Dzordana za cirka godinu dana.
ArleKino Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 12 minutes ago, goofs said: da ostane pribelezeno da je starac Kroford sa 39 i kusur postao najstariji igrac sa ubacenih 50p. Presisao Dzordana za cirka godinu dana. Ja se nadam da MJ to ne zna, inače će se vratiti iz penzije samo da vrati rekord.
maheem Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 5 hours ago, Djuro said: fju, sreca da je westbrooku trebala asistencija za TD pa je dao zadnju loptu PG-u... slično sam pomislio. Al mora se priznati da je super preveo loptu
goofs Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Krs odbrana Hjustona, krenuli su da utrajaju RW, bukvalno tri igraca OKCa su cekala loptu na tacni za 3p.
iDemo Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 6 hours ago, Djuro said: fju, sreca da je westbrooku trebala asistencija za TD pa je dao zadnju loptu PG-u... +100
bradilko Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 ko ne voli jokica je retos kaze radja najbolji je doncic i jokica stavi medju druge sa balkana... doncic daleko najbolji igrac plej of ekipe koja je na pobedu dve od mashine gsw. sve ostalo je buranija.. i greg pop place sto ga nema. al dobar je i ovaj sadasnji trener samo sombor nagetsi!!! i kingsi zbog divce, pedje, bjelice i bogdana i kajri ( to je novi ajzeja tomas postons) embid- hakim tejtum isto ploditelj. kakva je to zverka!!uu
precog Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 samo greek freak - mutant kakav se radja jednom u 100 ljeta.
Amos Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 2 hours ago, Zed said: Ko ne voli Jokića taj je Jugoslaven. Što brate? Evo ja sam Jugosloven i volim Nola, Zvezdu i Jokaru. Sto bi Škabo rekao, mora da je zbunjen, pomozimo mu
Zed Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 28 minutes ago, Mos said: Što brate? Evo ja sam Jugosloven i volim Nola, Zvezdu i Jokaru. Sto bi Škabo rekao, mora da je zbunjen, pomozimo mu A zajebavam se. Primetio sam i na b92 forumu da nekima smeta šta se piše o Jokiću, ono kao ovo je nba forum, nećemo samo o Jokiću. Onda se otvorio topic Srbi u nba koji se pretvorio u neku sprdnju.
Joe D Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 I Portland resio da tankuje veceras, dzaba su krecili Nugati.
Recommended Posts