Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2018/19

Featured Replies

Pierce je debil, jebo ga onaj ko ga je pustio na televiziju.

• Replies 7.6k
  • Views 655.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

12 minutes ago, Joe D said:

Pierce je debil, jebo ga onaj ko ga je pustio na televiziju.

Ni on ni MekGrejdi nemaju nikakvu upotrebnu vrednost na TV-u

12 minutes ago, napadaj said:

Denveru trebaju dve pobede u poslednje tri utakmice da osigura drugo mesto. Idealan razvoj događaja - dobijaju Portland u gostima sutra, odmaraju sve igrače protiv Jute i u poslednjem kolu tamburaju Minesotu.  Jeb'o ih Vašington baš, bila bi im dovoljna jedna da nisu to izgubili.

Hjuston do kraja igra sa Finksom i Oklahomom.

gubi hjuston od oklahome

time oklahoma ide na njih u po, polufinala zapada gsv-jut i den-okl :fantom:

mada me ne bi preterano iznenadilo i finiks da ih klepi

kako god, sa jednom pobedom denver sigurno uzima 2 mesto

Wade>Pierce nema dileme. Ne samo da je imao bolju karijeru nego je i talentovaniji i raznovrsniji igrac. Drugi igraci mogu samo da sanjaju da onako izdominiraju za titulu u 3. sezoni. 

28 minutes ago, napadaj said:

Denveru trebaju dve pobede u poslednje tri utakmice da osigura drugo mesto. Idealan razvoj događaja - dobijaju Portland u gostima sutra, odmaraju sve igrače protiv Jute i u poslednjem kolu tamburaju Minesotu.  Jeb'o ih Vašington baš, bila bi im dovoljna jedna da nisu to izgubili.

Hjuston do kraja igra sa Finksom i Oklahomom.

Najbolja varijanta je da Denver sutra izgubi od Portlanda a Hjuston od Oklahome. Tako guraju Hjuston na cetvrto mesto i igraju potencijalno u polufinalu.

Slažem se, pisao sam pod pretpostavkom da će Hjuston da pobedi Oklahomu. Tanderi imaju 8-14 u poslednje 22 utakmice ili tako nešto, tako da sumnjam da će da pobede Roketse. Mnogo je pao Džordž posle Ol-stara.

Ako izgube u opasnosti su da budu osmi, bice dobra tekma ako nista drugo :) 

33 minutes ago, Mos said:

Najbolja varijanta je da Denver sutra izgubi od Portlanda a Hjuston od Oklahome. Tako guraju Hjuston na cetvrto mesto i igraju potencijalno u polufinalu.

samo sto je utakmica hou-okc u ponedeljak a denver igra u nedelju..velika kocka bi bila da ih namerno puste, al moguce je da izgube i bez pustanja :) pa onda da se mole da hjuston izgubi..

Ja da sam na mestu glavnokomandujućeg tehniko stratega u Nagetsima bih dao tu utakmicu Portlandu. Mogu puno da dobiju, a manje da izgube. Nakon tog poraza imaju tekmu u Juti koja ne moze dole, a tesko da moze gore, da potvrde drugo mesto. Rahmetli Minesotu sam vec upisao kao W.

14 minutes ago, Čutura said:

samo sto je utakmica hou-okc u ponedeljak a denver igra u nedelju..velika kocka bi bila da ih namerno puste, al moguce je da izgube i bez pustanja :) pa onda da se mole da hjuston izgubi..

Pa nije kocka. Nista vise ne zavisi od Denvera. Samo je pitanje da li ce biti drugi ili treci i ici na Hjuston ili Portland u drugoj rundi. Drugo mesto im nista ne znaci protiv Hjustona jer ce biti 4-0 makar igrali na Marakani punoj Jokicevih SNS-ovaca. Protiv Portlanda bi home court znacio ali to opet zavisi od Oklahome a ne od njih. 

.

Edited by Čutura

Just now, Čutura said:

a nesto ne verujem da ce da bude cleen sweep ako budu igrali sa hjustonom i ako budu imali domacinstvo. mislim da bi drugo mesto trebalo da im bude imperativ a posle sta bude bude..

Webber opet nije upao u HoF, kad ove nije pitanje kad ce. Sledece godine imaju 3 locka recimo, Kobe, KG i Duncan.

Na B92 piše da Jokić, Milsap i Marej preskaču Portland. Ima logike da pokušaj da ih poguraju ispred Hjustona, neko je već pisao o tome. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.