Joe D Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Pierce je debil, jebo ga onaj ko ga je pustio na televiziju.
1n54jd3r Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 12 minutes ago, Joe D said: Pierce je debil, jebo ga onaj ko ga je pustio na televiziju. Ni on ni MekGrejdi nemaju nikakvu upotrebnu vrednost na TV-u
pbg12345 Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 12 minutes ago, napadaj said: Denveru trebaju dve pobede u poslednje tri utakmice da osigura drugo mesto. Idealan razvoj događaja - dobijaju Portland u gostima sutra, odmaraju sve igrače protiv Jute i u poslednjem kolu tamburaju Minesotu. Jeb'o ih Vašington baš, bila bi im dovoljna jedna da nisu to izgubili. Hjuston do kraja igra sa Finksom i Oklahomom. gubi hjuston od oklahome time oklahoma ide na njih u po, polufinala zapada gsv-jut i den-okl mada me ne bi preterano iznenadilo i finiks da ih klepi kako god, sa jednom pobedom denver sigurno uzima 2 mesto
Bane_V Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Wade>Pierce nema dileme. Ne samo da je imao bolju karijeru nego je i talentovaniji i raznovrsniji igrac. Drugi igraci mogu samo da sanjaju da onako izdominiraju za titulu u 3. sezoni.
Amos Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 28 minutes ago, napadaj said: Denveru trebaju dve pobede u poslednje tri utakmice da osigura drugo mesto. Idealan razvoj događaja - dobijaju Portland u gostima sutra, odmaraju sve igrače protiv Jute i u poslednjem kolu tamburaju Minesotu. Jeb'o ih Vašington baš, bila bi im dovoljna jedna da nisu to izgubili. Hjuston do kraja igra sa Finksom i Oklahomom. Najbolja varijanta je da Denver sutra izgubi od Portlanda a Hjuston od Oklahome. Tako guraju Hjuston na cetvrto mesto i igraju potencijalno u polufinalu.
napadaj Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Slažem se, pisao sam pod pretpostavkom da će Hjuston da pobedi Oklahomu. Tanderi imaju 8-14 u poslednje 22 utakmice ili tako nešto, tako da sumnjam da će da pobede Roketse. Mnogo je pao Džordž posle Ol-stara.
Amos Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Ako izgube u opasnosti su da budu osmi, bice dobra tekma ako nista drugo
Čutura Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 33 minutes ago, Mos said: Najbolja varijanta je da Denver sutra izgubi od Portlanda a Hjuston od Oklahome. Tako guraju Hjuston na cetvrto mesto i igraju potencijalno u polufinalu. samo sto je utakmica hou-okc u ponedeljak a denver igra u nedelju..velika kocka bi bila da ih namerno puste, al moguce je da izgube i bez pustanja pa onda da se mole da hjuston izgubi..
goofs Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Ja da sam na mestu glavnokomandujućeg tehniko stratega u Nagetsima bih dao tu utakmicu Portlandu. Mogu puno da dobiju, a manje da izgube. Nakon tog poraza imaju tekmu u Juti koja ne moze dole, a tesko da moze gore, da potvrde drugo mesto. Rahmetli Minesotu sam vec upisao kao W.
Amos Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 14 minutes ago, Čutura said: samo sto je utakmica hou-okc u ponedeljak a denver igra u nedelju..velika kocka bi bila da ih namerno puste, al moguce je da izgube i bez pustanja pa onda da se mole da hjuston izgubi.. Pa nije kocka. Nista vise ne zavisi od Denvera. Samo je pitanje da li ce biti drugi ili treci i ici na Hjuston ili Portland u drugoj rundi. Drugo mesto im nista ne znaci protiv Hjustona jer ce biti 4-0 makar igrali na Marakani punoj Jokicevih SNS-ovaca. Protiv Portlanda bi home court znacio ali to opet zavisi od Oklahome a ne od njih.
Čutura Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Just now, Čutura said: a nesto ne verujem da ce da bude cleen sweep ako budu igrali sa hjustonom i ako budu imali domacinstvo. mislim da bi drugo mesto trebalo da im bude imperativ a posle sta bude bude..
Grandilof Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Webber opet nije upao u HoF, kad ove nije pitanje kad ce. Sledece godine imaju 3 locka recimo, Kobe, KG i Duncan.
Djolle Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Na B92 piše da Jokić, Milsap i Marej preskaču Portland. Ima logike da pokušaj da ih poguraju ispred Hjustona, neko je već pisao o tome.
Recommended Posts