Jump to content
Kraljeva magija

NBA 2018/19

Featured Replies

I ubode Hayward za pobedu sunce ti, trebali su opet traziti TO za zadnji sut.

Sreca pa Lakersi promasuju slobodna bacanja...
Sta se desava Denveru jbt...
Delovalo je da ce lagano dobiti ovo s obzirom da su imali 20+ u svoju korist

Lavovska borba protiv Wagnera, Carusa, Johnathana Williamsa, Muscale i Jamesa. Pa, jbt, nek se ubiju odmah.

Lebron je u fazonu - hocu kuci imam dobrog novog vina. 

4 minutes ago, Mos said:

Lebron je u fazonu - hocu kuci imam dobrog novog vina. 

Bukvalno jbt!
Pustio loptu da ide po parketu, da ustedi vreme.. lopta prelazi na polje protivnika i izlazi u aut (doduse, savio se kao po nju :D )
A na drugoj strani ostavlja samog Bartona u reketu koji postize poene preko njega.. pas do Bartona isao skoro preko celog terena

A sad Rondo sedi sam samcijat na klupi, udaljen 10 mesta od ostatka ekipe..

44 minutes ago, Giggsy said:

Koji put ce izgubiti sa ispod pet razlike

Brojao sam (nije me mrzelo), imaju 6:4 u utakmicama do tri razlike, od pocetka sezone. S tim sto im je skor do pre deset dana bio 5:1.

On 5.3.2019. at 15:15, spaceploitator said:

Sa ovom igrom i razjebanom koncepcijom padaju na peto sesto mesto i ispadaju glatko 4-1 u prvom krugu

Moguće. Mada, kad bih se kladio, rekao bih da završavaju drugi I da prolaze u drugu rundu po, a tamo isto imaju šanse osim ako ne nalete na Hjuston.

1 hour ago, Djolle said:

Moguće. Mada, kad bih se kladio, rekao bih da završavaju drugi I da prolaze u drugu rundu po, a tamo isto imaju šanse osim ako ne nalete na Hjuston.

Moguce je i to, ali samo pod uslovom da se IT sto pre klupira i da se potvrdjenih 8-9 igraca uigra pred plejof i rotacije ustale. Trebalo bi da imaju i jednu od 5 najboljih startnih petorki u ligi i jednu od 5 najboljih klupa (tu kombinaciju nema niko u ligi), ali trenutno je sve to bas negledljivo. Imajuci na umu da je to ipak jebena Denver fransiza, ipak bih se kladio da ispadaju u prvoj rundi :)

Kakva zavrsnica OKC-POR :D

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Sljaga Nurkicu i namestise ga da napravi drugu tehnicku i opet se sjebase. Nadam se da gube sad u produzetku

Vins objavio da ce igrati i dogodine :Hail:

Najjace je sto su ga sad pre otprilike 15 godina pred kraj karijere u Torontu prozivali da se ne trudi dovoljno, a njegov odgovor je bio otprilike "necu da se unistavam pa da se 40 ne mogu da se igram sa detetom". 

ovo u golden stejtu izgleda bas ruzno

domacin na nekih 50% obrtaja vode vec 20ak razlike u prvoj cetvrtini, a to nije najgore po denver

bas nadmocno deluju :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout