Kurdy Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 (edited) neki štreberi opleli po teu...bitno im što je pušio i pio a nije im bitno da je svaku tekmu imao asistenciju za highlightse al neka smo i to čuli,šta je bio glavni razlog njegovog neigranja sad neka ih lijepo natrpa u finalu sve te trezvenjake i nepušače Edited March 5, 2019 by Kurdy
spaceploitator Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 4 hours ago, arheolog1981 said: Denver da bude srećan ako zadrži drugo mesto prednost domaceg terena u prvoj rundi plejofa 6 hours ago, Mos said: Pa kad ti Ajzea Tomas uzme 25 suteva u 32 minuta i potpuno ugusi Monte Morisa sta drugo ocekivati. Tip je antiteza onoga sto Nuggetsi igraju ove cele sezone. Nece biti za cudjenje uopste kad neki dobar coach ponizi Malouna u plejoff seriji. A svi su bolji od njega osim mozda Donovana. +1111
James Marshall Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Joj strepnja mi je dublja od nade u kakvom stanju će biti Teo na prvenstvu.
James Marshall Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Pa to ok, ali neko razvaljivanje u finalu, gorepomenuto, je domen SF.
pbg12345 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 6 hours ago, Mos said: Pa kad ti Ajzea Tomas uzme 25 suteva u 32 minuta i potpuno ugusi Monte Morisa sta drugo ocekivati. Tip je antiteza onoga sto Nuggetsi igraju ove cele sezone. Nece biti za cudjenje uopste kad neki dobar coach ponizi Malouna u plejoff seriji. A svi su bolji od njega osim mozda Donovana. ja se i dalje nadam da ga planski forsiraju sad, ne bi li pre usao u formu i uklopio se u ekipu, pa da kad dodje do odlucujucih utakmica imaju i njega kao dodatnu opciju pisali smo i pre povratka da bi se ovo lako moglo desiti, ali takodje i da im ocajnicki fali iskustva za po utakmice sinoc mi pukao net, pa nisam mogao gledati, nego zbog kladionice pratio preko mobilnog pbp oni su prvu izgubili 20ak, u drugoj se vratili na -10 i onda bukvalno do poslednjih 3-4 minuta bili izmedju -10 i -15, tad je marej vezao valjda 4 trojke i onda su jos dosli u situaciju da pobede i upropastili vise pokusaja ako sam dobro ispratio jbg, jokic je odlican igrac, ali denver nema kao ostale top ekipe oruzje za finis moguce da i to makar kao alternativnu opciju traze u tomasu 9 minutes ago, James Marshall said: Pa to ok, ali neko razvaljivanje u finalu, gorepomenuto, je domen SF. slazem se, mi u finalu mozemo razvalitri iskljucivo ako neko drugi dobije amere u sf!
Amos Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ideja sa Tomasom je bila da bude back-up plej jer im je to bila najveca rupa u rosteru. Maloun je trazio ocigledno nekog iskusnijeg a ovoga zna i bio je mutual benefit. Onda niotkuda eksplodira Moris koji je prosle godine odigrao 3 (tri) utakmice. Tomas, sa svojih metar pedeset i suterskom kurcoboljom, ne sme da bude ni blizu tima koji vec ima ovoliko problema u odbrani i Jokica pride. Najverovatnije je Maloun hteo da ispostuje dogovor sa Tomasom ali to i jeste njegov najveci problem, covek se jako slabo prilagodjava situacijama i promenama. Uvek mu treba po tri do pet utakmica da nesto promeni. To je jos jedan razlog sto mislim da ce losi proci u plejofu jer tamo se od utakmice do utakmice moraju uocavati i resavati svi problemi i nedostaci. Kuku lele ce da bude. Ako uopste odu u drugi krug.
spaceploitator Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Sa ovom igrom i razjebanom koncepcijom padaju na peto sesto mesto i ispadaju glatko 4-1 u prvom krugu
Amos Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Kakva noc za Hjuston Tri glavna favorita na zapadu izgubise, vratio se Kapela i sad kad daju gas ni drugo mesto nije daleko.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Prvo ime koje se dovodilo u vezu sa timom koji predvodi Rik Karlajl bio je crnogorski centar Nikola Vučević, koji igra najbolju sezonu u svojoj karijeri za Orlando, a postaće slobodan agent na leto. Nije ipak dugo vremena prošlo, a Maveriksi su našli zamenu. Sada ciljaju na veliko ime, žele - ni manje, ni više - Kevina Duranta. Novca ima, Dalasova želja postoji, ostaje samo pitanje – da li bi Durantula prešao u Dalas?
Amos Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) Super je intervju sa Adamom Silverom sa Sloan konferencije. Ja sam ga uvek video kao nekog creepy vampira ali covek je vise nego zanimljiv za slusanje. Prica cak i o potencijalnom uvodjenju neke vrste kupa u NBA na polovini sezone po ugledu na evropske kupove, u slucaju da se dogovore o smanjenju broja utakmica. Na sta ga Simmons klasicno americki pita da li bi nagrada za pobednika tog kupa bio neki dobar pik na draftu a ovaj odgovara, pa ne - taj kup bi bio znacajan do jaja sam po sebi, kao u Evropi. Edited March 6, 2019 by Mos
Amos Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Moram da odmorim od Denvera do plejofa. Ovo je bas, bas lose.
Grandilof Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 O jbt, Bjelica super resi napad da pridju na -1, i onda lose ball uzme baci napred, da l' je normalan...
Recommended Posts