Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Klipersi baš loši posle svih trejdova, Sacramento trenutno deluje kao dosta bolja ekipa, nadam se da će i tabela to da pokaže na kraju. 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

E mucenih Spursa ubijaju ih NYK 23 razlike u trecoj i time sprecavaju neki uzasan rekord izgubljenih kuci. Tacno ce i Kingsi ali i LAL ispred SA za PO.

Posted

Niksi nisu dobili kod kuće od prvog decembra valjda. Rekoh da će Spursi biti problematični. Mada Klipersi ne žele u plejof šta god Balmer izjavljivao a Lejkersi ne deluju dobro nikako. Još se LeBitch ponovo posrao po saigračima juče kad ih je prozvao da nemaju pobednički mentalitet

Posted

jutros ustajem i po obicaju prvo gledam rezultate, kad vidim njujork dobio, reko bag neki jamacno :fantom:

Posted

Begli startuje na 4, Barns na 3. Bogdan sa klupe. Koji je kurac Jergeru sa konstantnim menjanjem rotacija posle 50+ utakmica u sezoni. 

Posted (edited)

Ne znam kad je poslednji put igrac startovao u 50 utakmica za tim i onda prakticno bio sklonjen na klupu bez minuta u igri, a da nije bio povredjen ili zestoko popickan sa trenerom. Bas tezak bullshit. 

Edited by Mos
Posted

Kako si ti napisao, obrisah ono sto sa krenuo da kucam :D

kidaju kingsi...i kako napisah Beli air ball za 3

Posted
30 minutes ago, Mos said:

Ne znam kad je poslednji put igrac startovao u 50 utakmica za tim i onda prakticno bio sklonjen na klupu bez minuta u igri, a da nije bio povredjen ili zestoko popickan sa trenerom. Bas tezak bullshit. 

Ja sam pretpostavio da će igrati čim je Begli startovao. Samo mi nije jasna tolika promena rotacije, i toliko različitih startnih petorki za tim koji gura solidno, koji nema problema sa povredama a da je prošlo više od 50 utakmica u sezoni. Nema mnogo takvih primera u NBA iz razloga što nema mnogo vremena za trening i nije plejof da mečapuješ prema protivniku. 

Posted

Bog te mazo koliko su Lejkersi losi. Na granici negledivog. Proslogodisnji Klivlend ili ovogodisnji Netsi su timčine za njih.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...