zema Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 George napiso post bez apela za dovodjenje pojacanja sad smo svi (osim mozda mozzera) legli na rudu
Goranz Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Uprava ga je poslušala i dovela Šćekića. Mislim da bi sve više od toga ipak bilo hleba preko pogače.
Kreator Posted August 26, 2018 Author Posted August 26, 2018 Možda još eventualno njega da dovedemo i to je to. Tu smo svi, sve je ok..
Goranz Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Sima bi svakako mogao više da pretrči od Jankovića, Ivanovića i Sume, a i grizao bi (za) svaku loptu.
mozzer Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 15 hours ago, zema said: George napiso post bez apela za dovodjenje pojacanja sad smo svi (osim mozda mozzera) legli na rudu "Neka cveta hiljadu cvetova". Premudri Mao u izvedbi Kineskog ambasadora na nasem stadionu. Da li ce kapnuti neka lova od njih ili doci novi bogati kineski vlasnik? Videcemo... Ovako oporavljen boravkom u drevnoj Atici a buduci da necu gledati utakmicu da pozelim srecu nasim momcima na Bosforu iako su po mojoj proceni sanse 0.1%.... mozda sam samo los procenjivac....
twisted Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Antalija cela je crno bela! Tražim sutra link i animiram braću turke da je sinonim za crno belo ipak Partizan.
Kreator Posted August 28, 2018 Author Posted August 28, 2018 (edited) Na sk 1 repriza utakmice upravo sada.. Bešiktaš - antalijaspor 2:3 Edited August 28, 2018 by BlackGeorge
mozzer Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 1 hour ago, BlackGeorge said: Na sk 1 repriza utakmice upravo sada.. Bešiktaš - antalijaspor 2:3 Hvala Djordje, bas gledam i potpuno me je opustilo pred ovu utakmicu u cetvrtak koju necu gledati. Turski predstavnik bi bez problema prosao FKP. Mislim, naravno, na Antalijaspor. Besiktas ce ispasti od nas samo ako namerno napuste takmicenje i to je tih 0.1% koji naginju ka cistoj nuli. Doduse, sa Lask-om koji hara po austrijskoj ligi bi nam sanse bile samo neznatno vece, a mozda i manje pa nema za cim da se zali. Jos jedan pozdrav FSS-u, upravi FKP, premijerki pa zasto da ne i predsedniku na doslednoj podrsci svim sportskim kolektivima u zemlji. Respect.
Kreator Posted August 28, 2018 Author Posted August 28, 2018 (edited) 35 minutes ago, mozzer said: Hvala Djordje, bas gledam i potpuno me je opustilo pred ovu utakmicu u cetvrtak koju necu gledati. Turski predstavnik bi bez problema prosao FKP. Mislim, naravno, na Antalijaspor. Besiktas ce ispasti od nas samo ako namerno napuste takmicenje i to je tih 0.1% koji naginju ka cistoj nuli. Doduse, sa Lask-om koji hara po austrijskoj ligi bi nam sanse bile samo neznatno vece, a mozda i manje pa nema za cim da se zali. Jos jedan pozdrav FSS-u, upravi FKP, premijerki pa zasto da ne i predsedniku na doslednoj podrsci svim sportskim kolektivima u zemlji. Respect. Neka se Istanbul pazi, Parni valjak u gostima gazi (VIDEO) Čak pet plasmana u Ligu Evrope i dva u Ligu šampiona Partizan obezbedio kad je revanš igrao u gostima http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/neka-se-istanbul-pazi-parni-valjak-u-gostima-gazi-video/304632 mozzeru ne gasi mi topik prijavicu te moderatorima ajmo malo optimizma, daj bože da topik dostigne broj utakmica kao prošle godine. Edited August 28, 2018 by BlackGeorge
mozzer Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Djordje sve za drugara - evo necu saopstiti tacan rezultat Priznajem da su me kao starog leka's hill stejtasa premestenog na novi bgd Batica Konjarnik Republika kao i sama cinjenica da je trener fkp beogradjanin (bez uvrede za bilo koga) podigli i oraspolozili. Zato - sretno u cetvrtak i neka bude kako ti kazes
twisted Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 4 hours ago, mozzer said: Hvala Djordje, bas gledam i potpuno me je opustilo pred ovu utakmicu u cetvrtak koju necu gledati. Turski predstavnik bi bez problema prosao FKP. Mislim, naravno, na Antalijaspor. Besiktas ce ispasti od nas samo ako namerno napuste takmicenje i to je tih 0.1% koji naginju ka cistoj nuli. Doduse, sa Lask-om koji hara po austrijskoj ligi bi nam sanse bile samo neznatno vece, a mozda i manje pa nema za cim da se zali. Jos jedan pozdrav FSS-u, upravi FKP, premijerki pa zasto da ne i predsedniku na doslednoj podrsci svim sportskim kolektivima u zemlji. Respect. jasno je sve to. kao da će sutra da bude dan. međutim ima tih uvodnih 10 minuta u kojima će biti 0:0 da se nadamo da će čudo da se desi
Kreator Posted August 28, 2018 Author Posted August 28, 2018 Janković se ipak nije oporavio. Šteta. Biće teže bez njega. Povreda koju je Marko Janković doživeo u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope definitivno će ga sprečiti da igra u odlučujućem meču, u Istanbulu."Desetka" crno-belih napustio je duel protiv Bešiktaša u prvom poluvremenu, uz bolnu grimasu zbog problema sa zadnjom ložom. Ispostavilo se da je taj problem prevelika prepreka i on zato neće biti deo ekspedicije koja će u sredu krenuti ka najvećem gradu Turske.Janković je prošlog vikenda "preskočio" i utakmicu protiv Mačve, ali je i uprkos tome bilo malo vremena da bude spreman za revanš.Utakmica odluke počeće u četvrtak u 20 časova i ekipa Zorana "Bate" Mirkovića "tražiće" gol na "Vodafon areni" bez važne ofanzivne karike.http://mondo.rs/a1128426/Sport/Fudbal/Marko-Jankovic-povreda-loze-Partizan-Besiktas.html
Recommended Posts