Jump to content

Serie A 2018-2019

Featured Replies

Slazem se da je Gonzalo kesa.

Kavani je bog fudbala. Nema boljeg. :hail:

Nema. Kavani je majstor, ali majstor fudbala. Cela fudbalska godina mi propade sto se povredio na svetskom nakon sto je onako briljantno izbacio Kristinu. Jebem ti fudbal i ko ga izmisli.

9 hours ago, gervasius twinkleminkleson said:
10 hours ago, ArleKino said:

Kad su to imali napadača svjetske klase? Urugvajski Higuain i argentinski Cavani to nisu.

Tvoja fiksacija njima dvojicom je spektakl. Ali svidjelo ti se ili ne, obojica jesu napadači svjetske klase. Tj, higuain je sad već u silaznoj putanji, ali apsolutno jeste bio među najboljima na svijetu. O Cavaniju da ne pričamo

Ma troluje Arle.

• Author

Urugvajski Higuain i argentinski Cavani, hehe :D

Bolji su obojica od precenjenog Icardija :fantom:

Napoli, izgleda, ne moze protiv Rome kuci ... cudno su i igrali. Dok je Milik bio na terenu, pokusavali su udarcima sa dvadesetak metara i pasovima. Kad je usao Mertens, poceli su da igraju na centarsuteve (narocito kad je usao i Fazio za Romu). Kad se tome doda da je Insigne odigrao mozda i najlosiju utakmicu u poslednje dve sezone, vise nije ni moglo.

Dzeko jeste napravio odlicnu karijeru, ali svaki put kad ga gledam ne mogu da se otmem utisku da je mogao i vise, ima apsolutno sve i zna sve, kad bi imao pola agresivnosti Suareza, bio bi nezadrziv.

Precjenjeni Ikardi i Brozovic zabili Laciju. Da je tu Luka zlatna lopta Modric lagano skudeto... :fantom:

• Author

Da je tu i Djordan iz prajma uzeli bi i 1 pallacanestro :fantom:

@mrdja

Dzeko ima uzasan govor tela, uglavnom izgleda kao da mu se ne igra, posebno ako su utakmice u dnevnom terminu ili ako su neatrakativni protivnici. Najozbiljnije, mislim da bese neka skroz sasava statistika, dao je nekih 70% golova za Romu nocu, il tako nesto. Ocekivao sam da zabije i sinoc Napoliju, imao je sanse, al odlucio je da se glupira i razvlaci ko zvakaca guma.

Ne znam šta je Džeko sa svojim manjkom prvog koraka mogao više da napravi od onog što jest. Lik je zabio minimalno 50 komada u 3 od 5 najjačih liga, bio najbolji strijelac Bundeslige i Serie A, osvajao titule sa Wolfsburgom i Cityjem, zabijao svim velikanima protiv kojih je igrao. Mancini ga je dobro zajebao forsiranjem Balotellija u vrijeme kad je Džeko bio baš u top-formi. Džeko zabije 4 gola Tottenhamu, i to na najraznovrsnije načine, a ovaj ga u idućoj utakmici ostavi na klupi.

Jebi ga, da je bio mrvicu brži, zvao bi se Ibrahimović ili Lewandowski i nosio devetku u Realu.

Dobar je Djeko. Poor man Vucinic. :fantom:

• Author

Druga klasa fudbaler,  stota klasa covek  :fantom:

Dolaruma je uklet, nevera kakav gol su danas primili

Kolarov "maltretira" Blekija u tunelu pred početak tekme. Malac se smeje, lepo je videti. 

Inter :hail:

Sezona u kojoj ispada Kjevo...

Vrlo zanimljiva upotreba VARa kod gola, linijski je mislio da je ofsajd ali je pustio da se igra skoro pola minuta nakon toga, i tek posle gola digao zastavicu, sto je naravno na VARu opovrgnuto jer je sve bilo cisto.