ArleKino Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 27 minutes ago, crtamOrasi said: Ziva istina Jako im je ovo sa Underom i Džekom.
crtamOrasi Posted October 26, 2018 Author Posted October 26, 2018 Citam danas da hocete Undera i da smo radi da vam ga damo za 70m u januaru. Arsenalu, ne Laziu, naravno
John Coltrane Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Romin tw je najjaci nalog na svetu. Sent from my iPhone using Tapatalk
mlatko Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Ako ne mogu da pobede pridruzice se njihovom slavlju sa euforicnim praskom Big Bang-a. Koji je u stvari pateticno samoubistvo (citaj: Gang Bang u reziji Juvea)Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
crtamOrasi Posted October 26, 2018 Author Posted October 26, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Romin tw je najjaci nalog na svetu. Sent from my iPhone using Tapatalk U stvari ga održava neki klinac iz Nigerije, najozbiljnije
ArleKino Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 12 hours ago, crtamOrasi said: Citam danas da hocete Undera i da smo radi da vam ga damo za 70m u januaru. Arsenalu, ne Laziu, naravno Neka, hvala. Mi valjda hoćemo Malcoma na posudbu no za to moram kod @Majoa na topic.
John Coltrane Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 10 hours ago, crtamOrasi said: U stvari ga održava neki klinac iz Nigerije, najozbiljnije Ona predstavljanja pojacanja sa "nalepljenim" dresovima su mi bila toliko mocna posto bih verovatno tako i ja (jedino) znao da presvucem fudbalera
crtamOrasi Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Lep gol dade Silovatelj izvan sesnaesteraca. 9 hours ago, John Coltrane said: Ona predstavljanja pojacanja sa "nalepljenim" dresovima su mi bila toliko mocna posto bih verovatno tako i ja (jedino) znao da presvucem fudbalera Ne znam kako ali lik je nasao pravu meru shitpostovanja primerenu zvanicnom nalogu. Od predstavljanja igraca su jos bolje spotify plejliste. Ne znam ko ih je sastavljao al je svakako znao sta radi. 10 hours ago, ArleKino said: Neka, hvala. Mi valjda hoćemo Malcoma na posudbu no za to moram kod @Majoa na topic. Ako hocete da vam pobegne iz aviona
gervasius twinkleminkleson Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Odličan je romin twitter. Za razliku od njemackih klubova koji znaju da pretjeraju (mada ih svejedno volim), romin je savršen. Ostali italijanski klubovi su što se toga tiče u srednjem vijeku
gervasius twinkleminkleson Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Pa da, doduše, nebitno je u 2018. imati prisustvo na društvenim mrežama, nije da su popularne ili tako nešto
Godfrey Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Chievo vec vidjen za Seriu B, konacno. Nazad gde pripadaju.
crtamOrasi Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 Vreme je da budemo rastureni na komade na San Paolu, vec nekoliko godina ih tovarimo u gostima, cini mi se da ce nam izaci na nos danas.
Recommended Posts