April 30, 20195 yr Спурси су тежак крш, мислио сам да добијају ово рутински а ништа нису успели да ураде за 90 минута.
April 30, 20195 yr U odnosu na Standard koji Ajax forsira ove sezone, ovo je bilo prilicno dosadno. Cudi me ovako oprezna igra. Protiv dosta tezih rivala su pravili puno sansi.
April 30, 20195 yr Ovde nista nije bilo na nivou polufinala pocev od same utakmice pa do mrtvog ambijenta. Inace mi se stadion ne svidja iz ugla tv posmatraca, nema harizmu i ne odudra od ostalih novih stadiona. 1 minute ago, Miljenko said: U odnosu na Standard koji Ajax forsira ove sezone, ovo je bilo prilicno dosadno. Cudi me ovako oprezna igra. Protiv dosta tezih rivala su pravili puno sansi. Ovo im je prvi put da oni imaju rezultat, do sada su ga jurili. Valjda u revansu ne odluce da taktiziraju.
April 30, 20195 yr Imao Ajaks sansu da dokrajci posao veceras. Najslabiji Totenham u poslednjih 4-5 godina. Sledeci mec se vraca Son i mozda Lamela.
April 30, 20195 yr Just now, 189- said: kakav bedak sto gledamo ovaj nesretni tottenham umesto cityja. Kada god autsajder prodje u nekom kup takmicenju jaceg protivnika, to je skoro uvek po tesku cenu - umor, kartoni... itd. Nista novo u svetu fudbala, sto ne umanjuje zasluzenost Totenhema.
April 30, 20195 yr Budite pravedni prema Totteu, ipak su bez Kejna i Sona. Ajax odigrao perfektno, rani gol kao hladan tus, posle toga kontrapresing da se lopta otera od svog gola i u drugom totalno umrtvljen mec, pa i tako su mogli do drugog gola (Neresova stativa). Protiv Juvea i Reala im je trebala lucidnost, brza kontra, magija, inspiracija pojedinca - u ovoj fazi je i kalkulisanje dobo doslo, preveliki ulog je u pitanju.