Lancia Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Dao ga je vidim i ja sad :middle:
samo_opusteno Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Kako su ih sabili kao da su Barselona iz najboljih dana i sto je najbolje nastavljaju i posle gola.
Mindaugas Žukauskas Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Kad se setim da sam se smejao Bobetu Pavkoviću sa Arene koji je govorio još tamo u novembru da Ajaks igra najbolji fudbal.
MiddleClass Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Sjajan Ajaks. Mogli bi sankcionisati ovo boksovanje golmana ubuduce...
SNARC Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Ajaks je voljom i trcanjem ucinio da Totenhem izgleda kao ekipa iz Srbije..ili srpska reprezentacija. Ono sto me zanima u drugom poluvremenu je da vidim da li Ajaks moze da trci koliko i u prvom. Prosto mi je neverovatno da neka ekipa moze ovoliko da vuce tokom cele tekme.
kud u maglu Simoviću Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kad se setim da sam se smejao Bobetu Pavkoviću sa Arene koji je govorio još tamo u novembru da Ajaks igra najbolji fudbal. verovatno je to rekao posle 3:3 sa bajernom od te utakmice su i meni postali najsimptičniji tim u ovogodišnjoj kampanjutm
JohnnyD Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Sad provaljujem da je Totenhem iz prosle sezone mnogo jaca ekipa nego ove - sta im se desilo? Prodali su dva "radnika" Kajl Vokera i Musu Dembelea a nisu doveli nikakve zamene. Uz to, Lamela je povredjen, a za ovu utakmicu nema Kejna ni Sona, i vec su bulja od ekipe.
Recommended Posts