April 30, 20195 yr Kako su ih sabili kao da su Barselona iz najboljih dana i sto je najbolje nastavljaju i posle gola.
April 30, 20195 yr Kad se setim da sam se smejao Bobetu Pavkoviću sa Arene koji je govorio još tamo u novembru da Ajaks igra najbolji fudbal.
April 30, 20195 yr Ajaks je voljom i trcanjem ucinio da Totenhem izgleda kao ekipa iz Srbije..ili srpska reprezentacija. Ono sto me zanima u drugom poluvremenu je da vidim da li Ajaks moze da trci koliko i u prvom. Prosto mi je neverovatno da neka ekipa moze ovoliko da vuce tokom cele tekme.
April 30, 20195 yr 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kad se setim da sam se smejao Bobetu Pavkoviću sa Arene koji je govorio još tamo u novembru da Ajaks igra najbolji fudbal. verovatno je to rekao posle 3:3 sa bajernom od te utakmice su i meni postali najsimptičniji tim u ovogodišnjoj kampanjutm
April 30, 20195 yr Sad provaljujem da je Totenhem iz prosle sezone mnogo jaca ekipa nego ove - sta im se desilo? Prodali su dva "radnika" Kajl Vokera i Musu Dembelea a nisu doveli nikakve zamene. Uz to, Lamela je povredjen, a za ovu utakmicu nema Kejna ni Sona, i vec su bulja od ekipe.