John Coltrane Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Nista, morace Pep jos jedno 500mil£ da sprca u odbranu.
Weenie Pooh Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, radisa said: Jbg, drago mi sa jedne strane... Sa druge, jbg, izduvali su se večeras, za vikend će pući sa petardom... :( Što, pa ovu su izgubili, prvu su dobili, red je da treću odigraju nerešeno. Nama dosta.
radisa Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Realno nije ofsajd, nije bilo namere da se proigra Aguero Po pravilima iz 2014, to je nova akcija...
JohnnyD Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Ako je ovo ofsajd po pravilima, onda ni golman ne bi smeo da hvata u ruku nijednu loptu koja je slucajno odbijena od njegovog igraca.
Cash Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, mozzer said: Pa treci totenhemov gol rukom to ne priznaju ni dinamu iz vranja Koja ruka
Meazza Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, radisa said: Kako nije Rukso, kad je se lopta odbila od iglča ManC... Sećaš se, to je nova akcija, toliko si nam to objašnjavao... Znaci nije moglo bolje. Sad okrece pricu
Weenie Pooh Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Kaže Klopp Ikeru "Zuper game tonight, zuper game", ovaj se zahvaljuje i želi mu sreću u polufinalu, a u stvari je iz 5 šuteva u okvir primio 4 gola
radisa Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, Weenie Pooh said: Što, pa ovu su izgubili, prvu su dobili, red je da treću odigraju nerešeno. Nama dosta. To su 2 ekipe sa najmanje nerešenih u ligi... Jbg, da baš međusobno odigraju nerešeno, nešto ne verujem...
valter Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Zasto mi se cini da je LFC-u veceras bilo bolje da City prosao dalje.Ovako City ima maximalno da zapne u Premieru. Da li je bilo zaledje kod 5-tog gola?
kipo Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, Weenie Pooh said: Što, pa ovu su izgubili, prvu su dobili, red je da treću odigraju nerešeno. Nama dosta. Ma po redu sad gube sve
Weenie Pooh Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, radisa said: To su 2 ekipe sa najmanje nerešenih uligi... Jbg, da baš međusobno odigraju nerešeno, nešto ne verujem... Minus puta minus jednako je plus, dva puta ništa je ništa, crva nije ni bilo, podela bodova, zdravo doviđenja.
Pokojni Ruxin Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Nema uopšte ovaj ofsajd veze sa tom pričom, ali jebte se, kumu rođendan, idem pijem pivo Ljorenteov gol mi je ok
radisa Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, valter said: Zasto mi se cini da je LFC-u veceras bilo bolje da City prosao dalje.Ovako City ima maximalno da zapne u Premieru. Pitanje i to... I Totenhem i ManU moraju da zapnu, a pitanje kako će ovo psihički delovati na igrače...
Recommended Posts