Garnirung Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Just now, kobni zelaya said: Odavno nisam video da neko ovoliko loše šutira kao Turci u drugom poluvremenu. Jesmo ih izgazili odbranom, ali stvarno je teško provaliti dal je to što su ovi baš krš ili pomalo od oba
Shaq Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 kako se zove ona organizacija™ napada sto igra mali shabanoti? sa njim na terenu, bb organizuje 86% napada a zirbes i faye 14%
Ivo Petović Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Sve čekam momenat kad će postati jasno zašto je Faye celu karijeru po opskurnim grčkim klubovima, ali taj trenutak nikako da dođe. Neverovatan ubod.
harper lee Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Ne vredi. Dobili smo 30 razlike a ja ispizdeo zbog one sumanute Coviceve trojke posle koje je Odzu svirana namerna. 4.5 jebene sekunde pre kraja cetvrtine.
harper lee Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 41 minutes ago, Ivo Petović said: Sve čekam momenat kad će postati jasno zašto je Faye celu karijeru po opskurnim grčkim klubovima, ali taj trenutak nikako da dođe. Neverovatan ubod. Moramo i da platimo jednoj grupi od par hiljada navijaca da se dernja svaku utakmicu ako hocemo ovakvog Berona i ubuduce, primio se na publiku kao klinac. 16 poena, 7 skokova, 5 asistencija, minimalna potrosnja lopti, tip-top partija. Kako se obradovao na 30 razlike kad je igrac kojeg je cuvao napravio korake, kao da je bio napad za titulu.
Nikodije Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 1 hour ago, Garnirung said: Jesmo ih izgazili odbranom, ali stvarno je teško provaliti dal je to što su ovi baš krš ili pomalo od oba Oni su baš krš, pored njih čak se ni filip nije posebno izdvajao na terenu kao nekošarkaš pošto ih je bilo tušta i tma u gostujućem timu. Jedva čekam da se dogodine vratimo u evroligu, nakon 5 godina gledanja evrolige teško je gledati ovo.
darkonet Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 kad bi se najverniji uzeli u pamet pa stvarno pomogli ovom timu pravim navijanjem bilo bi jos i dobro stranci su se nalozili samo tako, pogledah izjavu Odza, hahahah kakva reakcija na navijanje, umro sam od smeha ne mozes da ga ne volis, car nije Galata bas toliki krs, ima nesto i do nase odbrane s obzirom da im je na poslednjih 5 utakmica pre ove prosek poena preko 80 a danas su dali samo 57 ni covic nije bas toliko brljao, imao je cak i onu jednu dobru odbranu kad se Kuzmanovic odusevio
Nikodije Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Da, večeras je bila najbolja atmosfera na nekoj kkcz utakmici na kojoj sam ja prisustvovao, a gledao sam ih uživo, brat bratu, bar 300. Sve vreme navijanje u ritmu, pevanje i tapšanje, sa minimalno nekog retardiranog skandiranja. Šteta što to ne može češće tako.
Dankan Ajdaho Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 5 hours ago, bradilko said: ? Прија баш кад се дере Галата.
kobni zelaya Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 20 hours ago, Garnirung said: Jesmo ih izgazili odbranom, ali stvarno je teško provaliti dal je to što su ovi baš krš ili pomalo od oba Mene je baš iznenadila njihova nemoć, naročito nemoć Harissona, koji je igrač sa pedigreom. Jedino su August i Webster malo pokazali zube. Turski deo tima neprimetan. Klobučar standardno neprimetan.
Shaq Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 i jbt kolika smo mi sirotinja, igokea dovodi lataviusa, partizani ce izrotirati 20 igraca za nepuna dva meseca, a mi ne mozemo ni mucenog pilipa da se resimo.. lm, mi ako hocemo da budemo konkurentni za titulu, prva stvar je da se katuje pilip.
harper lee Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Just now, Shaq said: i jbt kolika smo mi sirotinja, igokea dovodi lataviusa, partizani ce izrotirati 20 igraca za nepuna dva meseca, a mi ne mozemo ni mucenog pilipa da se resimo.. lm, mi ako hocemo da budemo konkurentni za titulu, prva stvar je da se katuje pilip. Ne lozi se na ovu sezonu preterano, napisao sam jos pre mesec dana da ove godine dva partijsko-drzavna projekta iz Podgorice i Beograda, Milova Buducnost i Vucicev Partizan, ima da se bore za titulu u ABA ligi i Evroligu. Mora malo da se rotira na vrhu, jebi ga, par godina ovamo par godina tamo.
theanswer Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Biće teško, moraćemo pomoć sudija da imamo ko Budućnost kad vas je dobila 5 puta u 6 utakmica
Recommended Posts