hrkljush boys_2 Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Juniori uzeli titulu prvaka Srbije pobjedom nad komšijama u finalu F8 89:81. Naši vodili 21 razlike početkom 3/4, ovi izjednačili, ali naši ipa požrtvovanijom igrom u 4/4 uspjeli trijumfovati, protiv, realno, individualno bolje ekipe. Kod naših najbolji Bojan Tomašević sa 34 pts i 10 rb.
Dankan Ajdaho Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 18 hours ago, Milosh76 said: I meni se cini da O2 prilicno utisava halu, valjda da bi se onaj debil bolje cuo. Zivim za dan kad ce moci kod nas da se gleda prenos bez komentatora... O2 utišava halu na cca 5-10% stvarnog intenziteta.
assignment Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Dok smo igrali El, domaće utakmice sam gledao preko španskog HD programa, oni imaju 2 tonsku opciju bez komentara... U punoj Areni protiv Reala, samo zvuk hale, divno, koji će mi qurac komentar kada ionako svaki napad i odbranu komentarisem sam
levi Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 9 minutes ago, assignment said: Dok smo igrali El, domaće utakmice sam gledao preko španskog HD programa, oni imaju 2 tonsku opciju bez komentara... U punoj Areni protiv Reala, samo zvuk hale, divno, koji će mi qurac komentar kada ionako svaki napad i odbranu komentarisem sam gde je Evropa a gde smo mi
Shaq Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 3 hours ago, renne said: Pukl, Hordov i Majkić ocekivao sam belosevica.. pukl ce da zahteva da se prazne tribine mmw, znam coeka :coffee:
harper lee Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 4 minutes ago, Shaq said: ocekivao sam belosevica.. pukl ce da zahteva da se prazne tribine mmw, znam coeka :coffee: Pukl je vec sudio na prvoj utakmici ovog finala i nije trazio da se isprazne tribine. Ne ocekujem u petoj utakmici nista goru atmosferu nego u toj prvoj, sto se sadrzaja tice, samo jos bucniju publiku, gore uvrede i veci pritisak tokom cele utakmice. To je sto se hale tice, za van hale ne garantujem da nece biti nekih "interesantnih" sadrzaja.
Shaq Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 nije u prvoj, al se u medjuvremenu izdesavalo svasta, tako da nema sanse da ce propustiti priliku da dokaze autoritet vec kod prvih ubacivanja predmeta na teren :coffee:
Musky Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 samo da ne razvuku neki transparent sa nekreativnim sloganom sa geopolitičkom odrednicom.
Cane Vukic Prebranac Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 13 hours ago, triple_nippled said: btw, ko je najbolji neamericki plej u aba ligi? potencijalno dostupan zvezdi...i njegovo poredjenje sa midzetom. Јбг мени на памет пада само Ивановић а он је дечко у Будућности, тако да је недоступан.
dragance Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said: Јбг мени на памет пада само Ивановић а он је дечко у Будућности, тако да је недоступан. Ne potcenjuj svetla izloga EL.
Ratamahatta Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Lazic neka pegla od pocetka, Bitadze je gotov za 10-15 min i onda moze na +15 natenane.
Кристофер Лумумбо Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 ko pobedjuje danas, coki, bokan ili kosarka?
harper lee Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 22 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: ko pobedjuje danas, coki, bokan ili kosarka? Pobedjuje kosarka, to jest, Zvezda. I sere mi se vise od izjednacavanja Covica i Bokana.
Recommended Posts