renne Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 1 hour ago, Apollo Creed said: opasno mu sjebali oko Ovako meni bilo, ali ne od udarca, boli u tri pm
BarryWhite Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 19 hours ago, Ivo Petović said: Tim je bio sasvim dobar u početku, ali je bio potreban IQ veći od 50 da bi se pogodilo šta će se dogoditi sa forsiranjem debelog gnoma i sramnim kompromisima. Sve zasluženo za govno beskičmenjačko bez integriteta, kao i za kompleksaša koji vuče konce. Ovo je najsramnija sezona u istoriji KK Zvezda, posle midžeta iz Železnika, od kluba ni dugmići neće ostati. Jbga sad je Filip Covic za sve kriv pa i za to sto smo izgubili od Limoza iako smo na 5 minuta do kraja kad je on izasao iz igre imali prednost 66-60 i sto smo do kraja dali 5 poena. Ili jos preciznije za poslednjih 4 minuta smo dali jedan kos i za to sigurno ne moze biti kriv Covic. Mislim slazem se da Filipu nije mestu u KKCZ ali da budemo realni mene vise brine to sto trenutno nemamo krstenog centra i sto se Regland i Baron nisu pokazali kad je bilo najpotrebnije u EC.
Joe D Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 filip je kriv zato sto ekipa nikad nece biti profesionalni kosarkaski klub nego privatna prcija. tu prestaje svaka potreba za analizom ostatka ekipe - svi su oni placeni da filipu omoguce u bavljenje kosarkom i prave mu drustvo u tome, a ne da osvajaju nesto, naravno da ce tako i da igraju. i nije samo filip, i keselj sigurno ne dobija minute na osnovu kvaliteta ili potrebe ekipe. ovaj klub je jedno veliko smece u ovom trenutku i na terenu to ne moze da se sakrije.
MiddleClass Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 1 hour ago, BarryWhite said: ali da budemo realni mene vise brine to sto trenutno nemamo krstenog centra Zbog ovakvih navijaca je Alen Omic otisao.
samo_opusteno Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Koja steta tek sada, da smo dobili a imali smo jebenih 7 razlike 100 sekundi do kraja sad bi igrali sa Unikahom za prolaz a siguran sam da bi se psihologija okrenula na nasu stranu i da bi ih dobili.
Блок_64 Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 2 hours ago, Joe D said: filip je kriv zato sto ekipa nikad nece biti profesionalni kosarkaski klub nego privatna prcija. tu prestaje svaka potreba za analizom ostatka ekipe - svi su oni placeni da filipu omoguce u bavljenje kosarkom i prave mu drustvo u tome, a ne da osvajaju nesto, naravno da ce tako i da igraju. i nije samo filip, i keselj sigurno ne dobija minute na osnovu kvaliteta ili potrebe ekipe. ovaj klub je jedno veliko smece u ovom trenutku i na terenu to ne moze da se sakrije. Амин.
harper lee Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 3 hours ago, Joe D said: filip je kriv zato sto ekipa nikad nece biti profesionalni kosarkaski klub nego privatna prcija. tu prestaje svaka potreba za analizom ostatka ekipe - svi su oni placeni da filipu omoguce u bavljenje kosarkom i prave mu drustvo u tome, a ne da osvajaju nesto, naravno da ce tako i da igraju. i nije samo filip, i keselj sigurno ne dobija minute na osnovu kvaliteta ili potrebe ekipe. ovaj klub je jedno veliko smece u ovom trenutku i na terenu to ne moze da se sakrije. +1
radisa Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Aman ljudi, manite se moralnih kompasa u srpskom sportu...
Heaviside Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 (edited) ... Edited January 31, 2019 by Heaviside
Shaq Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 16 hours ago, FPLS said: Valensija, naravno, dobila Unikahu... znas sto bi dobila, da je unikahi trebalo :coffee: lm, jos pre 4 meseca sam dotancina pisao kakav ce uticaj imati radioaktivno govno na ostatak tima, mimo toga sto je sam po sebi hodajuca crna rupa.. a od njega samo su mi gori ovi koji i nakon vidjenog u ova 4 meseca uzmu da komentarisu, pa el filip kriv sto smo ispustili 10 razlike za minut.. :doublefacepalm: jok ja sam kriv.. ima u fiziki nesto sto se zove efekat leptira, samo sto ovo nije bio leptir nego nilski konj. i za kraj, nije ovaj tim sastavljen da bude u funkiciji kluba i navijaca, vec je sastavljen da bude u funkciji retardiranog nilskog konja, i tu pocinje i zavrsava se svaka prica na temu ocekivanja sportskih rezultata, i komentarisnje bilo kakvog segmenta nase igre i igraca pojedinacno. :coffee:
Heaviside Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 19 hours ago, Joe D said: filip je kriv zato sto ekipa nikad nece biti profesionalni kosarkaski klub nego privatna prcija. tu prestaje svaka potreba za analizom ostatka ekipe - svi su oni placeni da filipu omoguce u bavljenje kosarkom i prave mu drustvo u tome, a ne da osvajaju nesto, naravno da ce tako i da igraju. i nije samo filip, i keselj sigurno ne dobija minute na osnovu kvaliteta ili potrebe ekipe. ovaj klub je jedno veliko smece u ovom trenutku i na terenu to ne moze da se sakrije. bravo
Recommended Posts