Jimmy Kowalski Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 To kako Gagula moze da te iznervira, malo ko moze..
Kreator Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 (edited) 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: To kako Gagula moze da te iznervira, malo ko moze.. Ufff...već me glava boli. Čemu to, pusti ga ako si već izgubio loptu. 4 poena iz njegove gluposti primismo. Edited October 3, 2018 by BlackGeorge
Lord Stef Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Nagradno pitanje ove sezone, ko ce prvi da zatuce koga motkom, Petovic Filipa Covica ili ja Djordja Gagica.
Kreator Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Kako nas ukanali taj čovek. Posle njegove gluposti uđosmo u neki totalni antiritam i gle, nerešeno na poluvremenu 43 : 43.
Jimmy Kowalski Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Just now, BlackGeorge said: Kako nas ukanali taj čovek. Posle njegove gluposti uđosmo u neki totalni antiritam i gle, nerešeno na poluvremenu 43 : 43. Neverovatno. Sreca da je bilo pred kraj poluvremena. Da je ovo bilo sredinom poslednje 1/4, cao, zdravo..
Lord Stef Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ja se kladim na Petovica Blaga prednost Petovicu, ja sam rastrzan izmedju Gagare i kosmatog Miletica dok on moze da se u potpunosti fokusira na Jr Choxa Pa ne, imao sam flashback na ONU utakmicu protiv Cedevite, i tad je pravio namernu na +9. Surovi ubica momentuma.
Ivo Petović Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Nema ništa od mene, pare da dajem Čoviću i skraćenom mu ljubimcu nemam nameru, mogu samo TV da razbijem. btw, baš mi se sviđa kako igra Zagorac od početka sezone. Mnogo dobro i brzo misli.
kobni zelaya Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 http://livetv.sx/enx/eventinfo/710827_trento_partizan/
Jimmy Kowalski Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 6 minutes ago, Lord Stef said: Blaga prednost Petovicu, ja sam rastrzan izmedju Gagare i kosmatog Miletica dok on moze da se u potpunosti fokusira na Jr Choxa Pa ne, imao sam flashback na ONU utakmicu protiv Cedevite, i tad je pravio namernu na +9. Surovi ubica momentuma. Ovo mu je specijalnost zaista.. 3 minutes ago, Ivo Petović said: Nema ništa od mene, pare da dajem Čoviću i skraćenom mu ljubimcu nemam nameru, mogu samo TV da razbijem. btw, baš mi se sviđa kako igra Zagorac od početka sezone. Mnogo dobro i brzo misli. Da, pravi point forward. Skoro uvek povuce najbolji moguci potez..
goofs Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 4 minutes ago, kobni zelaya said: http://livetv.sx/enx/eventinfo/710827_trento_partizan/ Blagodarim, sad na strimu vidim da SK ovo prenosi, a ja imam SK, bravo ja
Recommended Posts