Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

To kako Gagula moze da te iznervira, malo ko moze..

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

To kako Gagula moze da te iznervira, malo ko moze..

Ufff...već me glava boli. Čemu to, pusti ga ako si već izgubio loptu.

4 poena iz njegove gluposti primismo.

Edited by BlackGeorge
Posted

Nagradno pitanje ove sezone, ko ce prvi da zatuce koga motkom, Petovic Filipa Covica ili ja Djordja Gagica.

Posted

Oteću ti motku ako ne budeš pazio. :dry:

Posted

Ja se kladim na Petovica :D

Posted

Kako nas ukanali taj čovek. Posle njegove gluposti uđosmo u neki totalni antiritam i gle, nerešeno na poluvremenu 43 : 43.

Posted
Just now, BlackGeorge said:

Kako nas ukanali taj čovek. Posle njegove gluposti uđosmo u neki totalni antiritam i gle, nerešeno na poluvremenu 43 : 43.

Neverovatno. Sreca da je bilo pred kraj poluvremena. Da je ovo bilo sredinom poslednje 1/4, cao, zdravo..

Posted
4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ja se kladim na Petovica :D

Blaga prednost Petovicu, ja sam rastrzan izmedju Gagare i kosmatog Miletica dok on moze da se u potpunosti fokusira na Jr Choxa :D

Pa ne, imao sam flashback na ONU utakmicu protiv Cedevite, i tad je pravio namernu na +9. Surovi ubica momentuma.

Posted

Nema ništa od mene, pare da dajem Čoviću i skraćenom mu ljubimcu nemam nameru, mogu samo TV da razbijem.

btw, baš mi se sviđa kako igra Zagorac od početka sezone. Mnogo dobro i brzo misli.

Posted
6 minutes ago, Lord Stef said:

Blaga prednost Petovicu, ja sam rastrzan izmedju Gagare i kosmatog Miletica dok on moze da se u potpunosti fokusira na Jr Choxa :D

Pa ne, imao sam flashback na ONU utakmicu protiv Cedevite, i tad je pravio namernu na +9. Surovi ubica momentuma.

Ovo mu je specijalnost zaista..

3 minutes ago, Ivo Petović said:

Nema ništa od mene, pare da dajem Čoviću i skraćenom mu ljubimcu nemam nameru, mogu samo TV da razbijem.

btw, baš mi se sviđa kako igra Zagorac od početka sezone. Mnogo dobro i brzo misli.

Da, pravi point forward. Skoro uvek povuce najbolji moguci potez..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...