copkillah Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 19 minutes ago, booyaka said: Kažu 180k, sirotinjo i Bogu si teška Ko ti to rekao?
booyaka Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 2 minutes ago, copkillah said: Ko ti to rekao? Ako Faye sa mnogo manjim rejtingom košta 150k, sasvim je realno da igrač koji ima NBA iskustvo košta toliko.
ZokiAsov Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Mvp grckog kupa i legenda LA Defendersa. Drhtite panteri...
copkillah Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 28 minutes ago, booyaka said: Ako Faye sa mnogo manjim rejtingom košta 150k, sasvim je realno da igrač koji ima NBA iskustvo košta toliko. Ako je to tvoja pretpostavka, zašto si onda lagao da je neko rekao da košta onoliko?
booyaka Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 3 minutes ago, copkillah said: Ako je to tvoja pretpostavka, zašto si onda lagao da je neko rekao da košta onoliko? Hočeš da kažeš da košta više? Moguće, ja imam ovu informaciju.
Lord Stef Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Kazu da je 8000 sa sve bonusima. Ja imam ovu informaciju.
Kreator Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Odličan intervju Zagora... http://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zagorac-za-mozzart-sport-partizan-se-hrani-energijom-s-tribina-znamo-svoj-put-svi-veliki-timovi-igrali-su-jaku-odbranu/307571
Filozof manijak Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 4 hours ago, theanswer said: Sto dozvoljavate ovo? Ma ignoriši trola. Vidiš da se hrani rakcijama na svoje nebuloze On topic, zanima me kako ćemo izgledati pred domaćim tribinama protiv Olimpije, tj.da li će ova nenadana pobeda protiv sokića malo da ekipi da vetar u leđa
Nikodije Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 zasto davite vanju, koji je spreman da poludi ove sezone, i mozda zagora, nekim bezveznjakom? pride vratice se sy. jedna cetvorka vam je sasvim dovoljna na ovaj roster, ne treba vam bek
Tresko Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 11 hours ago, copkillah said: Ko ti to rekao? Rekao Bljaki isti onaj koji mu je rekao da Mega igra kao domaćin u hali Igokee, u kojoj se meša dnevno svetlo i veštačko svetlo, što nije dozvoljeno ni u trećoj ligi Belgije.
Tresko Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 4 minutes ago, Nikodije said: zasto davite vanju, koji je spreman da poludi ove sezone, i mozda zagora, nekim bezveznjakom? pride vratice se sy. jedna cetvorka vam je sasvim dovoljna na ovaj roster, ne treba vam bek Da, da Vanja će da poludi kao prošle sezone, gde je dao Zadru u Zadru 30+ poena, a onda celu sezonu više nije uradio ništa osim što je kidao svima živce.
Nikodije Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Just now, Tresko said: Da, da Vanja će da poludi kao prošle sezone, gde je dao Zadru u Zadru 30+ poena, a onda celu sezonu više nije uradio ništa osim što je kidao svima živce. to ne znamo. a ako grunete amera trosadziju koji igra 25 minuta, nece poludeti sigurno. rekao bih da imate obrise igre i tima, uz sija i cetvorku to bi bio vise nego dobro popunjen sastav
copkillah Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Hočeš da kažeš da košta više? Moguće, ja imam ovu informaciju."Samo u tvojim snovima"
Recommended Posts