Micko8 Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Pa spomenuo sam Vucurovica, on je radio u proslosti sa mnogo poznatih nasih igraca, dobra je ovo reklama za Partizan , eto doveli su dete legende rivalskog kluba.
Dankan Ajdaho Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 3 minutes ago, Timmy said: Ma pusti, samo suce patku, dokon covek. https://www.instagram.com/p/BnW-BbrBp9H/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zmkhqvfwin4o
Kreator Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Demanti kk radnički da je vučurović prešao u partizan. To piše.
Jimmy Kowalski Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Kakav demanti Nije Partizan angazovao Vucurovica, nego su mu oni dopustili da pomaze Partizanu u radu sa mladjim kategorijama..
Micko8 Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 3 hours ago, Timmy said: Ma pusti, samo suce patku, dokon covek. Ko je tebe sta pitao
spaceploitator Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 On 4.9.2018. at 22:10, Fins fleet said: Odakle ti ideja da nije hteo da igra? Moglo se cuti tada, mislim da se i ovde pricalo, da je nesto puklo izmedju Tea i Tepare pre tog meca pa da ovaj zato nije hteo da igra. Verovatno patka, ali sam siguran da bismo sa Tepicem Ruse prosli, i verovatno se posle kvalifikovali za OI
Micko8 Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 (edited) Pred tu utakmicu sa Rusima nije samo Tepic bio povredjen, Paunica i jos neke igrace su mucile povrede , neki su primali nekcije pred tu utakmicu itd. Ja nikada nisam cuo da su Teodosic i Tepic imali neke probleme, cini mi seda su se oni tada imali najbolji odnos od svih igraca, oni su pripadali onoj generaciji 87, sto je sve osvojila, Teodosic i Bjelica su imali nesto hladniji odnos do pre 5,6 godina, to se moglo primetiti tokom samih utakmica. Edited September 6, 2018 by Micko8
spaceploitator Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Da, nije igrao ni Rasic, ali Tepic je tu bio najbitniji izostanak, zato je Blatt i odredio onu taktiku sa presingom na Teu gde smo silne lopte izgubili
kobni zelaya Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Mi nismo mogli ravnopravno da se suprostavimo Rusima zato što smo imali samo 3 igrača na bekovima - Tea, Markovića i Paunića, koji nije ni ulazio osim u garbidž tajmu™. Tepiću se ukoćio vrat, a Rašić se povredio utakmicu dve pre toga.
Timmy Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 8 hours ago, Micko8 said: Ko je tebe sta pitao Možeš komotno da mi se napaseš.
Goranz Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Igrao je Paunić solidno minuta, nije šutirao ali zato je u odbrani stalno ispadao.
Recommended Posts