Giggsy Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 To da, ali niko ne moze da me ubedi da neko ostane u sali i ispuca 1000 bacanja nece biti bolji izvodjac
Nebojsa Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 blic preneo intervju lendejla zemljacima, ima zanimljivih delova -> link.
Lord Stef Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 (edited) Kakvo uzasno drugo poluvreme igramo. A i nesto nije bas u redu kad Ali Nikolic opali 10 trojki. I onda u 2 napada stizemo -7 Edited January 5, 2019 by Lord Stef
Timmy Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Sta bi, ja pratio kraj na bet365, lromasili drugo bacanje pa kos iz skoka?
Lord Stef Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Just now, Timmy said: Sta bi, ja pratio kraj na bet365, lromasili drugo bacanje pa kos iz skoka? Bas tako, Landale iz odbojke, bilo je 0.4 do kraja.
Nikodije Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Ali da 1 belošević padne tako nisko, kadar nevera.
Timmy Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 1 minute ago, Lord Stef said: Bas tako, Landale iz odbojke, bilo je 0.4 do kraja. Ko je sutirao bacanja i sta se ovi odmah izredjase, jel stvarno kradja ili se pretereju kao i obicno?
Nebojsa Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Ko je sutirao bacanja i sta se ovi odmah izredjase, jel stvarno kradja ili se pretereju kao i obicno? potpuno zasluzena pobeda, nek pate malo kekeke
renne Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Izmišljena naperna, izmišljena bacanja na 0.4, napad od jedne sekunde trajao brat bratu tri...
Tresko Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Ma kakva kradja, nego im nešto teško palo ovo što je pobedio Partizan. Kakvo beskorisno govno Marinković, Trinchieri se ubi od dranja na njega, ali svejedno ga drži non-stop u igri, kao da je primoran. Večeras i Zagorac potpuno sumanuto, neverovatno šta je dečko radio.
Lord Stef Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 3 minutes ago, Timmy said: Ko je sutirao bacanja i sta se ovi odmah izredjase, jel stvarno kradja ili se pretereju kao i obicno? Na 1.8 ili tako nesto do kraja izvodimo aut do Renfroa, on krece na dribling i sudije sviraju faul Drenovcu. Iskreno, cekao sam da vidim situaciju u highlightsima posle ali nisu prikazali, onaj jedan usporeni snimak koji sam video deluje da je Drenovac ispruzio nogu ka Renfrou, ali...
Recommended Posts