Nebojsa Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 kakvi kosarkaski znalci, pa jos grobari, sve pisu ovde... "ko je nikola jankovic?" strasno...decko je luuud za partizanom (sto mu nije smetalo da nas zlostavlja svaki put kad je igrao protiv nas), vise puta dosad je trebao da dodje, al se svaki put nesto isprecilo. pravi ratnik pod kosem, igra na pobedu, a ne umjetnicki dojam, sve u svemu - sjajno energetsko pojacanje za ovaj tim.videcemo dal ovo mozda znaci i kraj za gagica ili novicu...
Timmy Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Setio sam ga se posle iz Olimpije.. Nemam toliko memorije da tako dobro pamtim sve igrace koji su neki trag ostavili. A forum i sluzi da se pita, a ne da se sve zna
Nebojsa Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 a da je platio 50 evrica ko jagoda onomad zapamtio bi ga, a? :P
1n54jd3r Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 59 minutes ago, Nebojsa said: a da je platio 50 evrica ko jagoda onomad zapamtio bi ga, a? :P ih, jagoda je old school...stara kajla
Giggsy Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Rekao sam da je bio ovde.. Kakav crni Gist, ko to da plati
keitel Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 1 hour ago, Giggsy said: Rekao sam da je bio ovde.. Kakav crni Gist, ko to da plati Zar nije bila najavljivana eksplozija? Ovaj nije ni petarda, više je prskalica.
Timmy Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Na njega je Ostoja mislio? To je to sa pojacanjima?
goofs Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Ja sam mislio da se prica o Lazmeu kad smo vec kod PAOa, posto je sigurno jeftiniji od Gista. Ovo definitivno nije bomba, mada moze da se pokaze korisnim pojacanjem.
Kreator Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 (edited) 47 minutes ago, goofs said: Ja sam mislio da se prica o Lazmeu kad smo vec kod PAOa, posto je sigurno jeftiniji od Gista. Ovo definitivno nije bomba, mada moze da se pokaze korisnim pojacanjem. Jedno je mašta a drugo realnost. Da mi možemo tek tako da iskeširamo nekog evroligaškog igrača ne bismo bili tu gde jesmo. Mene čudi što su i ovoga uspeli da plate, čovek ima ok statistiku u petoplasiranom timu ACB lige. Treba reći da se išlo i na igrača sa srpskim pasošem zbog domaće lige kasnije. To je Trinkijerijev izbor tako da sam spokojan. On sigurno zna zašto ga je izabrao. Bilo je dosta podrugljivosti prilikom dolaska Renfroa a čovek sa par treninga uspeo da bude bukvalno naš MVP na veoma bitnoj utakmici protiv Olimpije. Bez njega bi bilo upitno i da li bismo pobedili. Uostalom imate video klip sa meča jednu stranicu iza, gde nisu prikazani samo poeni već i odbrana, skokovi... kompletan uticaj na igru Partizana. Edited January 2, 2019 by BlackGeorge
keitel Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Nisu to igrači koji prave razliku, ali nema veze. Sve je to ok dok se držimo domena realnosti i ne pričamo o nekim eksplozijama i napadima na trofeje.
Timmy Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Nije tako Mi smo KK Partizan. I uvek u ambiciji moraju da budu trofeji
Nikodije Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 On 31.12.2018. at 18:25, Mark Rothko said: Jeste. Neka drhte košarkaške table širom ABA lige kada nas sudije pošalju na slobodna bacanja. Taman se rešiš Đumića, Koprivice, Tomića, Majstorovića, Čakarevića, Šalića... ovi dovedu Gagaru Glas Razuma i 2+1 Jankovića. Valjda janković 2+0
Recommended Posts