Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

ako ih ne razbijemo™, nemamo tu šta dalje da pričamo 

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Razbijanje 1-0 iz penala, pošto Salahudin izvede elegantan skok na glavu i zaroni u duboku travu šesnaesterca.

Jean-Luc Picard polije avatar digitalnim benzinom i zapali ga. 

John Coltrane izvodi forumski seppuku.

Ruxin i Pep podnose ostavku u znak protesta.

OGS odbija da ugosti dajvere na Old Traffordu, unapred povlači tim, službeni rezultat 0-2.

Liverpul šampion ale ale ale. Ispadaju od Bajerna u osmini finala LŠ.

Posted
9 hours ago, Weenie Pooh said:

Šta zevaš tu? Scenario magare~blato sasvim je moguć.

Mada treba prvo savladati uvek neugodni Bournemouth, koji će doduše biti bez pozajmljenog Klajna... ali možda puste Solankea sa lanca.

Откинућемо их. Али то није важно, битно је да смо светски прваци у прављеу пара...

Posted

Jel ovo realno jebote :isuse:. Daleko od toga da učitavam nešto ovdašnjim Scouser-ima ili bilo kom normalnom, nego me boli što moram da delim planetu sa ovakvim oblicima života 

Dy3xGM2XQAExwsG?format=jpg&name=small

Posted (edited)
8 hours ago, Weenie Pooh said:

Razbijanje 1-0 iz penala, pošto Salahudin izvede elegantan skok na glavu i zaroni u duboku travu šesnaesterca.

Jean-Luc Picard polije avatar digitalnim benzinom i zapali ga. 

John Coltrane izvodi forumski seppuku.

Ruxin i Pep podnose ostavku u znak protesta.

OGS odbija da ugosti dajvere na Old Traffordu, unapred povlači tim, službeni rezultat 0-2.

Liverpul šampion ale ale ale. Ispadaju od Bajerna u osmini finala LŠ.

Dokle ti/vam moram ponavljati da je za mene Liverpul daleko prihvatljiviji od Sitija?! U svakom smislu te reci...

@ArleKino

Koliko je bolestan Auba, jel ga ocekujes danas u timu?

Edited by John Coltrane
Posted
Jel ovo realno jebote :isuse:. Daleko od toga da učitavam nešto ovdašnjim Scouser-ima ili bilo kom normalnom, nego me boli što moram da delim planetu sa ovakvim oblicima života 

Dy3xGM2XQAExwsG?format=jpg%26name=small&key=0b11a676086110c069871f044d0a1134195e485566d792cfebe01f314d11fb45
Bio neki trol, veze nema sa Liverpulom, ali sam video da je uspešno navukao mržnju prema Liverpulu kod nekih koji su naseli
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Dokle ti/vam moram ponavljati da je za mene Liverpul daleko prihvatljiviji od Sitija?! U svakom smislu te reci...

Ma nema tu veze City i titula 2019, znam da tebe iz Principa nervira nepravda.

Posted

Golman klipan al ni to ne umanjuje Pogbinu golcinu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...