Weenie Pooh Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Da to vidim, da ima 2-3 igrača koji su još nevini... Ovaj crnoputi sa španskim prezimenom se nameće ne desnoj strani...Camacho je valjda Portugalac, za decu igra krilnog napadača a ovde beka, go figure.Sve u svemu očaj, napadači nezainteresovani, lažna krila Shaq i Jones na znaju šta igraju, Milner dadilja Hoevera da bi ga ispustio na glavu...Jedino Keita i Moreno nešto pokušavaju, ali slabo je to.
radisa Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Ma ovo je klasično tankovanje, ko će da se zeza sa kupom, kad ima dqa se gilja u prvenstvu i CL...
Baldrick S. Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Klinci igraju odlicno s obzirom da im je ovo prva seniorska utakmica. Hoever se drzi nekako. Sredina, koja treba da nosi igru najvise gresi. Origi i Staridz misle da jos zagrevanje. Ono kad izadjes s papuce u grad
Weenie Pooh Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Tankovanje ili ne, morali bi ovi što su na terenu bar malo kvaliteta da pokažu ako misle da ih pogleda neki Bornemouth.
Weenie Pooh Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Bitno da ne propuštam gledanje u pasulj "zagreva se X, verovatno neće ući Y".
Weenie Pooh Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 ček, kako ste uspeli da gubite od vukova Što ne bismo, uzeli ljudi bodove i Sitiju i Čelsiju...
Baldrick S. Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 (edited) 28 minutes ago, renne said: ček, kako ste uspeli da gubite od vukova Povredio se najbolji stoper na svetu i kola su krenula nizbrdo :P Edited January 7, 2019 by Zlurad
Weenie Pooh Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Ovako njanjavo igra LFC praktično cele sezone, jedino je u decembru to krenulo da liči da nešto. Istu bednu partiju da su pružili sa VVD i Alisonom u timu, verovatno bi dobili 1-0 i opet bi se kenjalo kako su nezaustavljivi, neodoljivi, nedodirljivi... Uvedeš Salaha na CF oko 70., da čami čekajući između tri kršna štopera A komentator se loži, "ušao je Salah, sa njim LFC može protiv svakoga da za 20 minuta postigne ne jedan nego dva, tri, četiri gola" Zastrašujuće je koliko malo toga mogu da kreiraju u poređenju sa prošlom sezonom. Nema više bočnih napadača, zabranio Klop dekretom, sad se i Salah i Mane i Firmino i Shaqiri nabiju u rupu, a sa loptom po krilu neka penetriraju Robertson i Trent, sami protiv dvojice-trojice. Ako ne prođe nema veze, povucite se pa čekajte da vas izbunare VVD i Lovren.
Mindaugas Žukauskas Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Arsenal čeka Junajteda, kako javlja ždrijeb. Od ostalih parova izdvaja se Palas-Totnam.
copkillah Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 50 minutes ago, renne said: ček, kako ste uspeli da gubite od vukova Igralo 16-godišnje dete umesto možda najboljeg štopera na svetu koji se povredio na početku, uz još dva 2000+ igrača. Takoreći kompletan B sastav, izuzev Milnera i povređenog štopera svetske klase, NIšta neočekivano, zaista.
ArleKino Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Klopp uči od Pocha i Sarrija - ispadneš iz kup(ov)a i batališ Evropu da se fokusiraš na neosvajanje lige. Mi v Sekta u idućoj rundi. Mislim da je i nama i njima u zajebanom periodu taj meč.
čekmeže Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Solidan debi Kir-Janje™ Huvera, ostali meh. Plaši me Keita, on igra sve gore i gore, mogao bi da bude prvi veliki Klopov flop.
Weenie Pooh Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Keita ne stiže da se usvira nikako, ali džabe je to uopšte i pokušavati sa Origijem, Stukijem, Jonesom, Morenom, i ostalim marginalcima koji su svi odreda zarđali. Više mi ga je žao nego što me plaši loša forma, on i Sturridge su baš lepo krenuli sezonu a onda sasvim potonuli, što zbog povrede što zbog jednog promašaja protiv Zvezde za koji je Klop odlučio da je kriv za sva tri LŠ poraza. 13 minutes ago, copkillah said: Takoreći kompletan B sastav, izuzev Milnera i povređenog štopera svetske klase, NIšta neočekivano, zaista. Fabinho i Shaqiri definitivno nisu B-listeri. Ali u pravu si, nije uopšte neočekivano da tim bez igre ne može beskrajno da pobeđuje. Vulvama svaka čast, fin fudbal ljudi igraju cele sezone iako u meni izrazito neomiljenoj 3-4-3 formaciji. Opraštam im čak i što prvi golman nosi #11. Nevesa bih voleo da vidim u LFC, a imaju još nekoliko više nego solidnih igrača.
Recommended Posts