Baldrick S. Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Znači, sredina je sad Henderson-Fabinho-Keita, Wijnaldum-Milner-Lallana, plus po potrebi razni gastarbajteri iz Gnjilana i Beograda Grujic je vec dogovorio Kardif za celu sezonu, postoji sansa da i Wijnalduma prodaju (pricalo se mada ne verujem). Fabinho ce prve utakmice da greje klupu jer se jos nije adaptirao a MIlner i nas Gnjilanac ce u rotaciju.
ArleKino Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Ox je propustio puno utakmica još u Arsenalu u onih 6 sezona dok je bio kod nas. Nije bio ništa manje rizična kupovina od Fekira sa aspekta medicinskog kartona. Šteta za dečka, na SP bi rutinski igrao. Po talentu ništa lošiji od Sterlinga nije. Andre Gomes odlazi u Spurse.
Lancia Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 12 minutes ago, ArleKino said: Ox je propustio puno utakmica još u Arsenalu u onih 6 sezona dok je bio kod nas. Nije bio ništa manje rizična kupovina od Fekira sa aspekta medicinskog kartona. Šteta za dečka, na SP bi rutinski igrao. Po talentu ništa lošiji od Sterlinga nije. Andre Gomes odlazi u Spurse. Spasli ste se.
ArleKino Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 32 minutes ago, Majo said: Spasli ste se. I meni se čini.
Прслин Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Спалићу се на улици испред седишта Модерације ако у баш овом прелазном року забраните рачуноводство! Сад сте нашли да глумите господу када су порнићари одрешили кесу!Сто милиона! Сто! Сто милиона! Ааааа! Ништа ми не можете, ми смо имућни! Ааааааа!!! $$$££££££££££££€€€€€€€¥¥¥¥¥¥¥££££!!!Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
radisa Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 2 minutes ago, Прслин said: Спалићу се на улици испред седишта Модерације ако у баш овом прелазном року забраните рачуноводство! Сад сте нашли да глумите господу када су порнићари одрешили кесу! Сто милиона! Сто! Сто милиона! Ааааа! Ништа ми не можете, ми смо имућни! Ааааааа!!! $$$££££££££££££€€€€€€€¥¥¥¥¥¥¥££££!!! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ti možeš, ti si sirotinja, nisi ni u prvih 10 najbogatijih na svetu... :(
Прслин Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Ни у петнаест. Развило се неколико теорија откуд баш сад оволико кинте од порнићара:1. Штекали се док није дошао менаџер коме су смели да повере оволике паре 2. Укењали се после мајске побуне навијача. 3. Продаће брата Арнаута за 50 милиона. 4. Саливен је мистериозни Британац који је добио 579 милиона евра на европској лутрији. Ја мислим да су све четири теорије тачне. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
cvrlle Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 (edited) @porucnik vasic mani se brace hrvata metni nekog naseg na pp. imam jednu dobru za tebe ja cu ti odraditi majcu pa kad nas raca bude davio u buretu ja cu iskoristiti tu svecanost da ti je predam Edited July 18, 2018 by cvrlle
porucnik vasic Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 5 hours ago, Zlurad said: Grujic je vec dogovorio Kardif za celu sezonu, postoji sansa da i Wijnalduma prodaju (pricalo se mada ne verujem). Fabinho ce prve utakmice da greje klupu jer se jos nije adaptirao a MIlner i nas Gnjilanac ce u rotaciju. Ђорђина нема шансе да буде продат, поготово пошто је Чемберлен повређен.
copkillah Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Ђорђина нема шансе да буде продат, поготово пошто је Чемберлен повређен. +1Iz nekog razloga on se sviđa Klopu, kontam donekle i zašto i mislim da on može da izvuče iz njega još više, kao što je transformisao Oksa
Sleepy Floyd Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 11 hours ago, ArleKino said: I meni se čini. Najgori Fudbaler Univerzuma.
Прслин Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Е, је л' знате да ће 28. јула 107.000 људи да гледа пријатељску утакмицу тима који води Бог фудбала и оног тима у коме игра Јазавац?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts