kipo Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Prasline, odakle vama tolika lova jbt?Ko bi rekao, zar ne? Trebalo se pretpostaviti da se Pelegrini ne bi upustao u avanturu sa nikakvim kadrom.
John Coltrane Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Pelegrini, na prvom mestu, nije dosao da radi za kikiriki, a sprcati vec oko 50milki ( + ko zna koliko ce jos) da bi se borili za goli zivot u Premeru je stvarno luksuz.
Прслин Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 46 minutes ago, John Coltrane said: Pelegrini, na prvom mestu, nije dosao da radi za kikiriki, a sprcati vec oko 50milki ( + ko zna koliko ce jos) da bi se borili za goli zivot u Premeru je stvarno luksuz. Свашта је изречено на овом топику током претходних година, али ово је вероватно најдубљи и најмрачнији бунар незнања ископан једном једином реченицом. Сада, за остале који ипак знају понешто о финансијској страни лиге, а не само клуба за који навијају: Порнићари су у плусу већ неко време. Претресите претходне сезоне, увек је ту плусић када се одбију камате на дугове. Најлепше је што су дужни сами себи - власници су клубу позајмили паре на камату и деру га као козу, има томе пет-шест година. Продат је и Болејн за 38 милиона фунти, а инвестиције су нула, зиро крумпир. То и јесте највећа примедба навијача: доведен је Паја за 20 милиона, обећано је да ће да се обнови кадар и када то није урађено - продат је за веће паре него што је плаћен. Гомила играча је довођена на позајмице, а они који су куповани су узимани за неке смешне паре када је у питању Премијер лига и углавном продавани за веће. Чињеница да је клуб из Лондона, да има верну публику која испуњава чак и онакав нови стадион резултирала је тиме да смо 17. најбогатији клуб на свету: http://www.cityam.com/279273/west-ham-climb-highest-ever-position-17th-richest-club Искомбинујте чињеницу да смо 17. најбогатији са сиротињским улагањем у неке индијанце попут Зазе и Калијерија (и један и други на позајмици) и схватићете откуд ових пишљивих 46.5 до сада уложених милиона у трансфере (Фредерикс за џ, Вилшир за џ, Фабијански 7.5, Јармоленко 17, Диоп 22) . А ако питате навијаче Вест Хема, све ово је само припрема за продају Арнаутовића за 50 милиона, јер ће онда укупна улагања бити као и претходних година - нула, крумпир, зиро. Кога интересују додатни детаљи, има све овде: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/05993863/filing-history
John Coltrane Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Vracam se odmah u bunar neznanja glede WH, sram me bilo. Znam da ti je dosadno bez PL, al nisam ti bas trazio izvode iz APR.
ArleKino Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 1 hour ago, Jeremija said: Praslin & Middle sad imaju novu radnu površinu.
Прслин Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 (edited) 1 hour ago, John Coltrane said: Vracam se odmah u bunar neznanja glede WH, sram me bilo. Znam da ti je dosadno bez PL, al nisam ti bas trazio izvode iz APR. Јесте ми досадно, а изводи нису за тебе, за тебе су оне две шарене слибе. 33 minutes ago, MiddleClass said: Бог фудбала. edit: Шта су ти предрасуде... Гледам смајлије како асинхроно клањају и упитам се који је разлог за то, а онда се сетим да је Мидле Црногорац и одмах помислим како његов смајли вероватно клања мање пута у минути. Edited July 11, 2018 by Прслин
Pokojni Ruxin Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 (edited) Jedva čekam pelegrinarin seksi west ham. Još da rasproda sve one prevare poput čiče i arnautovića pa da se prangija murinjo opet. Edited July 11, 2018 by Ruxin
Jean-Luc Picard Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 6 hours ago, cvrlle said: dobro ide prodaja dildoa Logično...već mesec dana tu je FIFA WC, muškarci zauzeti a žene usamljene.
Прслин Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Aндерсона усликали како плаче и опрашта се са навијачима. Коментар на форуму Вест Хема: ”Плаче? Е, тек сада верујем да долази код нас.” Изгледа и Јаја Туре потписује. Ваљда Пелегрини инсистира, а порнићари се опиру. Тридесет и пет година, јбг. Мада, не верујем да ће ико дочекати да се они искрено супротставе фри трансферу.
kipo Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 1 minute ago, Прслин said: Изгледа и Јаја Туре потписује. Ваљда Пелегрини инсистира, а порнићари се опиру. Тридесет и пет година, јбг. Мада, не верујем да ће ико дочекати да се они искрено супротставе фри трансферу. Duga je sezona, igrace protiv ovih slabijih timova..
cvrlle Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 menadzer ga je nedavno nudio za funtu nedeljno samo ne bi li ostao u premier ligi i pokazao gladioli, mucitelju crnaca, da se debelo ogresio o njega. bas ce biti simpa cekicari ove godine. mada su oni meni odvajkada simpa
Lezilebovich Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 (edited) ... Edited July 11, 2018 by Lezilebovich
Recommended Posts