Прслин Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Е, јбг. Таман сам замрзео Ливерпул, а они заређали са играчима из Србије: прво Груја, сада и Шаћири... Колонијаtm Гладиола из Лестера довео новог левог бека, опет за рекордан износ.
Прслин Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Дан лепо почео: изгледа да је Јармоленко прекјуче потписао уговор и да информацију о томе не шаљу медијима јер гађају дан када нема дешавања на Светском првенстив (као што су то радили и са Фабијанским и Вилширом), као и да је клуб затражио радне визе за Балбуену и - Андерсона.
189- Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 (edited) kaze de laurentis da jorginho i sarri idu u chelsea. danas bi valjda trebalo sve da se ozvanici. jorginho trenutno u avionu za london. Edited July 11, 2018 by 189-
Jeremija Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Dobro, važno da je "got his message across", što bi rekli Englezi... Još jedan primer da je neko izabrao novac umesto Peparu... Nego Prsline, ne znam da li si video ovo?
Прслин Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Видео, видео, али сам пре пар чука написао да је још прекјуче потписао па рекох глупо да се понављам.
Прслин Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Брате Јеремија, је л’ читаш ти уопште моје постове? Мислим, слажи ме бар, знам да нико осим доброг Арлеа, брата Мидла, брата Руксе и сабраће вестхемоваца нема интересовања за моје спамовање топика источнолондонским авантурама, али ето ако тебе занима, што трошиш време на твитеру када на топику имаш све раније и тачније? 5 hours ago, Прслин said: Дан лепо почео: изгледа да је Јармоленко прекјуче потписао уговор и да информацију о томе не шаљу медијима јер гађају дан када нема дешавања на Светском првенстив (као што су то радили и са Фабијанским и Вилширом), као и да је клуб затражио радне визе за Балбуену и - Андерсона.
cvrlle Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 1 hour ago, Jeremija said: Pa dobro, šta vi radite? dobro ide prodaja dildoa i ostalih segzi pomagala ovih dana
ArleKino Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 16 minutes ago, John Coltrane said: Prasline, odakle vama tolika lova jbt? 45 minutes ago, cvrlle said: dobro ide prodaja dildoa i ostalih segzi pomagala ovih dana
Recommended Posts