Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted
On 3.5.2019. at 15:25, W.F.C. said:

1,11 da icepimo Vosu, 7,00 da bude vise od 1000 gledalaca i 19,00 da zadrzimo Hasku 😁

Nisi turio neku paru na ovo ? :D

Posted

Ma jok, odigrao sam prelaz na lavor

Posted

Nebitna utakmica, al pa sam se nervirao.

Posted
4 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Ma jok, odigrao sam prelaz na lavor

Valjda će se sad pokriju s uši....

Posted

Ma nikad nisam ni uso u kladionicu ja... Nego da nemaju dobrog golmana uslo bi nesto pod precku samo tako, mada i oni  nisu naivno odigrali. Cuvena oml. skola Vujadin Boskov ili kako vec, imaju stofa. Rekreativnih 0:0. Sad dosadna utakmica s Napretkom pa polufinale. Ovaj Sladja ne zna ni on sta da radi kad udje na teren. 

Posted

Meni danas Haska....nije mogao da se sastavi. Sviđalo mi se kako je Njegoš odigrao.

Posted
26 minutes ago, Constantin said:

Meni danas Haska....nije mogao da se sastavi. Sviđalo mi se kako je Njegoš odigrao.

Haska slabo, da. U sustini sranje je sto sad na prolece ove utakmice umesto da odlucuju o svemu mi gledamo ovo... doduse ima kup, ajde. Ispada da kako se ekipe poredjaju na jesen  to bude otprilike to najcesce i na kraju sezone. I uvek veci naboj i vise publike bude na jesen.

Posted
46 minutes ago, Constantin said:

Valjda će se sad pokriju s uši....

I Vucic nekog da uvede u Evropu.

Posted
1 minute ago, Dali_man said:

Ma Radnicki je Obilic

Pa, pazi...si video kolika je kvota danas bila na X. A Ivica i Palma pogušiše s tompusi :isuse:

Posted (edited)

More da nam Ivica pozivi jos 100 godine. Zlatan je on u odnosu na ostala govna u ovom mulju od nase lige.

Podela bodova izmisljena samo da Rad ostaje svake godine u ligu

Edited by Dali_man
Posted

Steta sto Rad ne odigra nekad celu sezonu ko sto odigra svakog maja vezane utakmice, imao bi neku titulu do sad...

Posted
23 minutes ago, W.F.C. said:

Steta sto Rad ne odigra nekad celu sezonu ko sto odigra svakog maja vezane utakmice, imao bi neku titulu do sad...

A "goropadni" Zemun...uze mu Recko merku ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...