Real sa Nišave Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 KMF Radnički zauzeo čelnu poziciju, ragbisti takođe iscepili za vikend 😇
Real sa Nišave Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 6 hours ago, Dali_man said: 6.50 3.75 1.44 Nisam nesto siguran da ce ih dobijemo tako lako, čak šta više, plašim se će se okliznemo
MaErAkLoIJA Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 2 hours ago, Real sa Nišave said: Nisam nesto siguran da ce ih dobijemo tako lako, čak šta više, plašim se će se okliznemo Isto
Rumpelstiltskin Posted April 2, 2019 Author Posted April 2, 2019 Dok, ja, nasuprot, očekujem pobedu u duhu iskusnjarstvaSent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 3 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Dok, ja, nasuprot, očekujem pobedu u duhu iskusnjarstva Sent from my MI 6 using Tapatalk Ocekujem pobedu ali su zajebani ko kratko cebe. Mozda prodjemo kao posle price Radnik Zvezda i ne sutnu na gol ali sto srecu kvari
Constantin Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Ocekujem Cakija Opet u 93. da ga mune, za pobedu
MaErAkLoIJA Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 5 minutes ago, Constantin said: Opet u 93. da ga mune, za pobedu I to i da nam se vrati. Sa njim smo za pedeset posto jaci nego sa Kojasevicem. Bira dobra resenja, kad igra znas da je tu a ne pitas se dal bese igra jer mu ime cujes u tridesetom minutu. Samo da dobijemo starog Cakija i jedan trofej je nas.
W.F.C. Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Mislim da moze da se prosto uziva u ovim utakmicama do kraja i da se nesto osvoji pride. Navijam da Partizan bude cetvrti cisto zbog rasporeda utakmica koje nam idu a i da bi Zvezda isla kod njih u plejofu sto je i pritisak na Zvezdu.
Real sa Nišave Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 1 hour ago, W.F.C. said: Mislim da moze da se prosto uziva u ovim utakmicama do kraja i da se nesto osvoji pride. Navijam da Partizan bude cetvrti cisto zbog rasporeda utakmica koje nam idu a i da bi Zvezda isla kod njih u plejofu sto je i pritisak na Zvezdu. 9 hours ago, Dali_man said: Ja navijam da ih preteknu i Lučani pa da u opste ne izađu u Evropu.
Dali_man Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 18 minutes ago, Real sa Nišave said: Ja navijam da ih preteknu i Lučani pa da u opste ne izađu u Evropu.
Recommended Posts