Constantin Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Just now, Dali_man said: S obzirom da nije prelazni rok, mislim da je ovo jedina varijanta. Beše postoji i ona varijanta, mimo prelaznog roka, iz stranih liga, ako nisi pod ugovorom...tako da mislim i ja da je takvo stanje proizvedeno i odrađeno. Svakako nije bez....
Dali_man Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Just now, Constantin said: Beše postoji i ona varijanta, mimo prelaznog roka, iz stranih liga, ako nisi pod ugovorom...tako da mislim i ja da je takvo stanje proizvedeno i odrađeno. Svakako nije bez.... Daleko od toga da su ga pustili za dz.
Constantin Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Just now, Dali_man said: Daleko od toga da su ga pustili za dz. A i ne treba....da je ostao tamo gde je bio, ko zna ...ovako, sve košta pa i to. Iskreno se nadam da je i Nidža zadovoljan. Da svi budu siti i sve na broju...
W.F.C. Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 (edited) U utorak protiv Poljske prijateljska tamo, mladi, 15h, Laza mozda odigra, bio standardan u kvalifikacijama. Edited March 22, 2019 by W.F.C.
Dramoser Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 3 hours ago, Rumpelstiltskin said: 2002. Godište Vlada Čokolada priča, ide u Aindhoven turnir šta li ... Sent from my MI 6 using Tapatalk Idu na leto 2 generacije u Enschede u Holandiju na turnir, organizator pokriva troskove. Verovatno je jedna od njih to 2002. god.
Rumpelstiltskin Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 Idu na leto 2 generacije u Enschede u Holandiju na turnir, organizator pokriva troskove. Verovatno je jedna od njih to 2002. god.Neje lošo neje lošo ... Ti li priča da si video od rušenje zapad i ostalo beše ?Sent from my MI 6 using Tapatalk
Dramoser Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Ima neki treci sto je video slike novog zapada i krova, ja sam samo pustio pricu da ce da ide i da neki inzenjeri i arhitekte gledaju stadion i pricaju i da provuku grejanje ispod terena kad vec kopaju i ruse.
Constantin Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 3 minutes ago, Dramoser said: Ima neki treci sto je video slike novog zapada i krova, ja sam samo pustio pricu da ce da ide i da neki inzenjeri i arhitekte gledaju stadion i pricaju i da provuku grejanje ispod terena kad vec kopaju i ruse. Ne znam kad je planirano teren da se radi. Raspored je mnogo zgusnut. Jedino kvalifikacije za LE da se odrade u Jagodini....
Dramoser Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Niko to ne zna kad ce se desi, ja im ne bih mnogo ni verovao, nego ajd, kad vec pricaju da prenesem. A kvalifikacije prva dva kola na Cair, klasika, posle pravimo invaziju na Beograd
Rumpelstiltskin Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 Ne znam kad je planirano teren da se radi. Raspored je mnogo zgusnut. Jedino kvalifikacije za LE da se odrade u Jagodini....Mislim da će se čeka da ispadnemoSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Just now, Rumpelstiltskin said: Mislim da će se čeka da ispadnemo Sent from my MI 6 using Tapatalk A grupna faza
Real sa Nišave Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 (edited) Stane je tu do kraja juna, tad mu ističe ugovor i pali za Grčku. Jos januara mu menadzer izbacio sliku na fejs sa potpisivanja ugovora Edited March 22, 2019 by Real sa Nišave
Constantin Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 1 hour ago, Real sa Nišave said: Stane je tu do kraja juna, tad mu ističe ugovor i pali za Grčku. Jos januara mu menadzer izbacio sliku na fejs sa potpisivanja ugovora Jbg, a mi tek sad saznajemo. Doduše ja tek sad, ne znam ostali ?
Real sa Nišave Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Pa kad se neće družiš s nas u onu grupu iz koju si iskačao
Constantin Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 2 hours ago, Real sa Nišave said: Pa kad se neće družiš s nas u onu grupu iz koju si iskačao Pa neću. Kad mi nešto smeta, neću da remetim grupu, ja se sklonim....
Recommended Posts