Jump to content

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

Just now, Dali_man said:

S obzirom da nije prelazni rok, mislim da je ovo jedina varijanta.

Beše postoji i ona varijanta, mimo prelaznog roka, iz stranih liga, ako nisi pod ugovorom...tako da mislim i ja da je takvo stanje proizvedeno i odrađeno. Svakako nije bez.... ;)

• Replies 7.7k
  • Views 421.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam za to da se smeni Lalatović i da se Real sa Nišave postavi za prvog trenera kluba. Očigledno bi bolje radio Lalatov posao.

Posted Images

Just now, Constantin said:

Beše postoji i ona varijanta, mimo prelaznog roka, iz stranih liga, ako nisi pod ugovorom...tako da mislim i ja da je takvo stanje proizvedeno i odrađeno. Svakako nije bez.... ;)

Daleko od toga da su ga pustili za dz.

Just now, Dali_man said:

Daleko od toga da su ga pustili za dz.

A i ne treba....da je ostao tamo gde je bio, ko zna ...ovako, sve košta pa i to. Iskreno se nadam da je i Nidža zadovoljan. Da svi budu siti i sve na broju...

U utorak protiv Poljske prijateljska tamo, mladi, 15h, Laza mozda odigra, bio standardan u kvalifikacijama.

Edited by W.F.C.

3 hours ago, Rumpelstiltskin said:

2002. Godište

Vlada Čokolada priča, ide u Aindhoven turnir šta li ...

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Idu na leto 2 generacije u Enschede u Holandiju na turnir, organizator pokriva troskove. Verovatno je jedna od njih to 2002. god.

• Author
Idu na leto 2 generacije u Enschede u Holandiju na turnir, organizator pokriva troskove. Verovatno je jedna od njih to 2002. god.
Neje lošo neje lošo ... Ti li priča da si video od rušenje zapad i ostalo beše ?

Ima neki treci sto je video slike novog zapada i krova, ja sam samo pustio pricu da ce da ide i da neki inzenjeri i arhitekte gledaju stadion i pricaju i da provuku grejanje ispod terena kad vec kopaju i ruse.

3 minutes ago, Dramoser said:

Ima neki treci sto je video slike novog zapada i krova, ja sam samo pustio pricu da ce da ide i da neki inzenjeri i arhitekte gledaju stadion i pricaju i da provuku grejanje ispod terena kad vec kopaju i ruse.

Ne znam kad je planirano teren da se radi. Raspored je mnogo zgusnut. Jedino kvalifikacije za LE da se odrade u Jagodini....

Niko to ne zna kad ce se desi, ja im ne bih mnogo ni verovao, nego ajd, kad vec pricaju da prenesem.
A kvalifikacije prva dva kola na Cair, klasika, posle pravimo invaziju na Beograd ;)

• Author
Ne znam kad je planirano teren da se radi. Raspored je mnogo zgusnut. Jedino kvalifikacije za LE da se odrade u Jagodini....
Mislim da će se čeka da ispadnemo

Just now, Rumpelstiltskin said:

Mislim da će se čeka da ispadnemo

A grupna faza ;)

Stane je tu do kraja juna, tad mu ističe ugovor i pali za Grčku. Jos januara mu menadzer izbacio sliku na fejs sa potpisivanja ugovora

Edited by Real sa Nišave

1 hour ago, Real sa Nišave said:

Stane je tu do kraja juna, tad mu ističe ugovor i pali za Grčku. Jos januara mu menadzer izbacio sliku na fejs sa potpisivanja ugovora

Jbg, a mi tek sad saznajemo. Doduše ja tek sad, ne znam ostali ?

Pa kad se neće družiš s nas u onu grupu iz koju si iskačao

2 hours ago, Real sa Nišave said:

Pa kad se neće družiš s nas u onu grupu iz koju si iskačao

Pa neću. Kad mi nešto smeta, neću da remetim grupu, ja se sklonim....

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout