Constantin Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 5 hours ago, Dali_man said: Панков на мети навијача у свом Новом Саду: Извините због гола! Napomena: Naslov nema dve blage veze sa tekstom. Mogu da mu se napasu..... Odradiće majcu da mu se oprosti ružna prošlost i rešeno. Ne znam što se bavite slaninrskim komplexima.. genetski?
Real sa Nišave Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 (edited) 2 hours ago, Dali_man said: Meni nebi. Daj da se mi otkacimo Partizana u borbi za drugo mesto. Iluzija da ce Zvezda prepustiti nama titulu je ravna iluziji da je zemlja ploca. Slažem se. Ukoliko nam se približe uradiće sve da nas sahrane. Najmanje će teren tu da rešava. Ovako da ih njihov crveni brat obriše za vikend, a mi posle dokusuramo. Edited February 24, 2019 by Real sa Nišave
Rumpelstiltskin Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Ovo li si me planski prepisao od pre dve-tri strane Naravno, ja smislen post numem sam da napišemSent from my MI 6 using Tapatalk
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 2 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Naravno, ja smislen post numem sam da napišem Sent from my MI 6 using Tapatalk Pa to bate...nego Lazar je cak i nebitan...ovo je kao Aca kapiten da potpisuje za neki Rubin i pojavi se u blizanacku majicu nebitno koje boje...
Constantin Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 2 hours ago, Dali_man said: Nova rubrika - TOP 11: Koga biste u tim? Pantelić (Knežević) Ilija Dimoski, Bojović, Rajković, Obradović, Slobodan Antić, Stojiljković, Pixi, Mitošević, Caci Nikolić, Miki Aleksić
Rumpelstiltskin Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Bez bracu Stamenkovici nema idealnog tima, budimo realni
Constantin Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: Bez bracu Stamenkovici nema idealnog tima, budimo realni Turisbek pod obavezno....
Constantin Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Just now, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Plus Soce Milenkovic.. Ozbiljan si ?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Jok be, pravim drustvo na Rumpla Mada da su usle one makazice mustafi
Rumpelstiltskin Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Cekaj, ne delim vase misljenje i odma teranje sprdnje sa mojim izborom ... main stream picke
Constantin Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Jok be, pravim drustvo na Rumpla Mada da su usle one makazice mustafi Omladinac....da se ne zebavamo, onih 11 imaju 3000 utakmica u dresu Radničkog u nogama (osim Pixeta koji je u timu, po automatizmu, kao najbolji fudbaler EX-YU svih vremena)...tako da Šočetove makazice bi ušle jedino u odabir naj golova sa Pantom (Mariću na gol), Stevici Andrejeviću (Furtuli-Partizan), Pixitov Simoviću (Hajduk), Panajotivećev u Hamburgu...itd...itd...
Dali_man Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Just now, Constantin said: Omladinac....da se ne zebavamo, onih 11 imaju 3000 utakmica u dresu Radničkog u nogama (osim Pixeta koji je u timu, po automatizmu, kao najbolji fudbaler EX-YU svih vremena)...tako da Šočetove makazice bi ušle jedino u odabir naj golova sa Pantom (Mariću na gol), Stevici Andrejeviću (Furtuli-Partizan), Pixitov Simoviću (Hajduk), Panajotivećev u Hamburgu...itd...itd... Ja ovaj gol ne mogu da nadjem nigde na netu. A video sam ga skoro u nekoj emisiji.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Ah, nisi provalio da sam se zezao do kraja A gle ovaj kako nas naziva, da ga reportujemo?
Rumpelstiltskin Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 1 minute ago, Dali_man said: Ja ovaj gol ne mogu da nadjem nigde na netu. A video sam ga skoro u nekoj emisiji. si siguran da postoji video zapis !?
Recommended Posts