Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 6 minutes ago, Constantin said: Ne videh da piše nigde, pa i na zvaničnom sajtu stoji da je u drugom poluvreme u branio Borivoje. A Ukrajinac će prođe il će neće? Gde. Na šta misliš
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) 8 minutes ago, Gradina said: Gde. Na šta misliš Pa na Bulajića golmana i Borivoja golmana Edited January 22, 2019 by Constantin
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 2 minutes ago, Constantin said: Pa na Bulajića golmana i Borivoja golmana Ma za Ukrajinca te pitah na šta misliš
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 1 minute ago, Gradina said: Ma za Ukrajinca te pitah na šta misliš Pa na Ukrajinca.....ne znam šta ti misliš da ja mislim ?
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 5 minutes ago, Constantin said: Pa na Ukrajinca.....ne znam šta ti misliš da ja mislim ? Bondarenko 😁😁😁
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 3 minutes ago, Gradina said: Bondarenko 😁😁😁 E...njegov komšija iz susednu ulicu....u isti razred išli.
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Just now, Constantin said: E...njegov komšija iz susednu ulicu....u isti razred išli. A taj da da da . Mislim da će opet biti na okupu
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Just now, Gradina said: A taj da da da . Mislim da će opet biti na okupu Nego si me zbunio sa Bulajićem sto njega zapostavi
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 19 hours ago, Covekizstruke said: http://fkradnickinis.rs/news-single-view/102?fbclid=IwAR3ZKHV6Jpxq-yw05PZWfbB93_BNi7vVhhX8nCyWYJQpC7f27Zb5WsDJ2wQ "Прилику да да одраде припреме са првотимцима у Белеку добили су Милорад Којић, Алекса Јовановић, Петар Ристић, Петар Ћирковић и Марко Петровић, а овом списку треба додати и новајлије Николу Чумића и Петра Петровића који по својим годинама спадају у ред младих играча." A nema mesta za Andreja Stamenkovića iz omladinskog pogona ? Svašta .
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 15 minutes ago, Gradina said: Nego si me zbunio sa Bulajićem sto njega zapostavi Jeste da si i ti mene zbunio sa ovim odgovorom samom sebi, nije valjda dotle došlo. Inače dobio sam ispravku da je Bulajić branio celo drugo poluvreme,a da su u klubu napravili tehnički grešku. To daje sasvim drugačiju sliku na priču o golmanima, pa bi trebalo da znači da je BUlajić spreman, što je opet dobro. Uz Koju i Ilketa....odlično.
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Beogradska TV Arena će prenositi gomilu utakmica sa priprema u Beleku. Naravno, beogradskih klubova i klubova iz regiona i naravno, mi ne spadamo, hvala Bogu ni u beogradske klubove, ali ni klubove iz regiona.... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/pripreme-partizana-i-zvezde-direktno-na-tv-arena-sport/317333
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 3 hours ago, Constantin said: Jeste da si i ti mene zbunio sa ovim odgovorom samom sebi, nije valjda dotle došlo. Inače dobio sam ispravku da je Bulajić branio celo drugo poluvreme,a da su u klubu napravili tehnički grešku. To daje sasvim drugačiju sliku na priču o golmanima, pa bi trebalo da znači da je BUlajić spreman, što je opet dobro. Uz Koju i Ilketa....odlično. Mišljenja smo da Živković nije trebalo da ode. Ali Setimo se lani kad je briljirao pa su ga vazda na klupu stavljali zbog Šaranova. Iskreno od Šmucija na ovamo bolji nije bio na golu. Neka mu je srećno gde god brani
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 3 minutes ago, Gradina said: Mišljenja smo da Živković nije trebalo da ode. Ali Setimo se lani kad je briljirao pa su ga vazda na klupu stavljali zbog Šaranova. Iskreno od Šmucija na ovamo bolji nije bio na golu. Neka mu je srećno gde god brani Mjondalen - Norveška
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 13 minutes ago, Gradina said: Mišljenja smo da Živković nije trebalo da ode. Ali Setimo se lani kad je briljirao pa su ga vazda na klupu stavljali zbog Šaranova. Iskreno od Šmucija na ovamo bolji nije bio na golu. Neka mu je srećno gde god brani A "vi" ste......Konzilijum "Ljudi iz struke" Odličan je bio Žile, mada me je nervirao sa onim ispucavanjima lopte koji su završavale uglavnom u autu, ali mu je zato sve ostalo bilo, u najmanju ruku, za pohvalu. Nadao sm se, da će on duže vreme biti kod nas. Imao sam prilike samo jednom da razgovaram s njim i odmah se videlo da je gotivan lik. Generalno, dobar čovek. Možda sam od ranije gledao na njega, nekako, drugačije zbog one povrede u Pazaru. Oprostio je onoj cepanki i ako je bilo očigledno da je išao namerno da ga povredi. A Šmuci je otišao iz Radničkog 1996. Nije valjda da nismo imali golmana, tog kalibra 20 i kusur godina....
Recommended Posts