Gradina Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 11 minutes ago, ultra boban said: Daj nam opet one zagonetke ko je IN, da ne provali Vosa naklapanja
MaErAkLoIJA Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 1 hour ago, Real sa Nišave said: To teško. Fric, Babić, Stane i Živković out. Znaci levi bek treba? Zna li se odakle imaju ponude? I zasto Zivko ide, hocemo boljeg, nece vise da greje klupu ili ima ponudu?
Real sa Nišave Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Pa ne znam da li u opste imaju neke ponude. Ne žele sa njima da nastave saradnju. Fricu isteko ugovor, a Lali je spor, slaba mu i defanziva.. Babić stalno pod povrede. Žile pravio sranja sto ne brani, zato ga i ne bejaše par puta ni na klupi. Stane za sve ove sezone nije imao prodora koliko je Đorđević napravio na jednu utakmicu. Lično bih voleo da svi ostanu zbog jače klupe, naročito Fric i Babić
MaErAkLoIJA Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 3 minutes ago, Real sa Nišave said: Pa ne znam da li u opste imaju neke ponude. Ne žele sa njima da nastave saradnju. Fricu isteko ugovor, a Lali je spor, slaba mu i defanziva.. Babić stalno pod povrede. Žile pravio sranja sto ne brani, zato ga i ne bejaše par puta ni na klupi. Stane za sve ove sezone nije imao prodora koliko je Đorđević napravio na jednu utakmicu. Lično bih voleo da svi ostanu zbog jače klupe, naročito Fric i Babić Stane ove godine dosta konstantan, podigao nivo igre ali sve nesto fali. Nisam znao da je spor a obzirom da je i slabije gradje nije ni cudo da nesto fali.Djordjevic tek treba da pokaze da moze da igra konstantno i da ne kiksira. Nije tek onako dospeo u trecu ligu. Fric moze a Babic kao sto si i rekao mnogo se povredjuje. Mozda ce Stane i Zivko u Dinamo? Recko prvog odmah video u timu Dinama
Dali_man Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Црномарковић открива шифру успеха: Сви за Раднички!
ultra boban Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Prodje famozni 22. , znamo li kuj ce nam bude trener?
ackonish Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 On 22.12.2018. at 0:37, Real sa Nišave said: Pa ne znam da li u opste imaju neke ponude. Ne žele sa njima da nastave saradnju. Fricu isteko ugovor, a Lali je spor, slaba mu i defanziva.. Babić stalno pod povrede. Žile pravio sranja sto ne brani, zato ga i ne bejaše par puta ni na klupi. Stane za sve ove sezone nije imao prodora koliko je Đorđević napravio na jednu utakmicu. Lično bih voleo da svi ostanu zbog jače klupe, naročito Fric i Babić Izlupa se čovek za sve pare!
W.F.C. Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Leganje tvrdo do iza Bozic u klub ko i uvek kolko vidim, jorgan planina
Gradina Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 2 hours ago, ackonish said: Izlupa se čovek za sve pare! Plaćeno pisanije. .Naručeno i plaćeno . Čovek kako mu naruče. . .
nikolani80 Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Jel rekomo da se ne iznosi prljav ves ili je to jace od nas? Na banjici sam pitao zileta kad startuje, on se nasmeja i rece nema ni(mojega)sta...
MaErAkLoIJA Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Ima li sta novo? Lalat? Zamena za Stanisavljevica? Novi levi bek?
nikolani80 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Pripreme u Divljani (ekonomicno ali veoma svrsishodno).
ackonish Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Da ne bude uvek mračim, danas budite spremni, očekuju vas neki potpisi. Dobar dan
Boki Nis Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Da ne bude uvek mračim, danas budite spremni, očekuju vas neki potpisi. Dobar dan [emoji4]Da nije Nenad [emoji39]Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Recommended Posts