Boki Nis Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 5 minutes ago, Dali_man said: Au sineeeeeeeeee Ovo je stvarno sramota za Napredak...Jeste da smo ga i mi vredjali ,jeste da mu je mozda i neko sluzbeno lice dobacilo nesto ruzno ,ali se nikad nije desilo da na konferenciju upadne huligan i da portparol kluba provocira gostujuceg trenera pitanjem!? Portparol nema sta da pita bilo koga ,nije to njen posao. Cudi me samo da ga iskusni trener i "velika gromada " Kosanovic ,nije zastitio....Krusevljani su odavno prevrsili sve mere ...
Dali_man Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 3 minutes ago, Boki Nis said: Ovo je stvarno sramota za Napredak...Jeste da smo ga i mi vredjali ,jeste da mu je mozda i neko sluzbeno lice dobacilo nesto ruzno ,ali se nikad nije desilo da na konferenciju upadne huligan i da portparol kluba provocira gostujuceg trenera pitanjem!? Portparol nema sta da pita bilo koga ,nije to njen posao. Cudi me samo da ga iskusni trener i "velika gromada " Kosanovic ,nije zastitio....Krusevljani su odavno prevrsili sve mere ... Treba Napredak debelo kazniti za ovo. Samo se plasim da i nas ne rebnu sa po koji bod. Sramota.
adasevic Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Velika sramota. Jos je bio i fin. Ovako nije ni u seljackim ligama. Potpuno sam zgrozen. Potparolka je sve zakuvala debilnim pitanjem.A kosan je sisa. Zna da laje uvek, a sad cuti. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
cartman Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Bojim se da je Lalat upravo završio svoj rad u srpskom fudbalu... Rebnuce ga par meseci i finansijski žestoko za ovo, da ne pominjem razvlačenje po medijima. Ako ima pravde ova sramota od strane Napretka i portparolke ne sme proći nekažnjeno. Mnogo je ovo bilo I ružno i neprofesionalno i dripacki (sa obe strane)
MaErAkLoIJA Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 I totalno nezrelo sa Lalatove strane...
Boki Nis Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 (edited) Jesmo njega psovali u Nisu ,al tvrdim da mu niko nikad nije decu pominjao.Ovo je iznudjena njegova reakcija i to na zvanicnoj konferenciji za novinare.... Mislim da bi svako odreagovao ovako ,ako ne i gore... Uzece to u obzir nece ga mnogo kazniti... Edited December 17, 2018 by Boki Nis
Dali_man Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 9 minutes ago, MaErAkLoIJA said: I totalno nezrelo sa Lalatove strane... Lalatov temperament je svima dobro poznat. Youtube je pun njegovih ispada. U ovom slucaju sva bruka i sramota ide na racun Napretka.
Rumpelstiltskin Posted December 17, 2018 Author Posted December 17, 2018 28 minutes ago, cartman said: Bojim se da je Lalat upravo završio svoj rad u srpskom fudbalu... Rebnuce ga par meseci i finansijski žestoko za ovo, da ne pominjem razvlačenje po medijima. Ako ima pravde ova sramota od strane Napretka i portparolke ne sme proći nekažnjeno. Mnogo je ovo bilo I ružno i neprofesionalno i dripacki (sa obe strane) imas li ti decu ?
Recommended Posts