Rumpelstiltskin Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 "Иначе, посматрач на утакмици између Пролетера и Радничког био је некадашњи судија а данас један од најбољих посматрача Ђорђе Жутић, који је како сазнајемо, замерио главном судији Далибору Манојловићу на слабом кретању и вишку килограма." Одузети лиценцу, неће нас по Европи бламирати инертни дежмекасти спотокретајући свирциSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 23 minutes ago, Rumpelstiltskin said: "Иначе, посматрач на утакмици између Пролетера и Радничког био је некадашњи судија а данас један од најбољих посматрача Ђорђе Жутић, који је како сазнајемо, замерио главном судији Далибору Манојловићу на слабом кретању и вишку килограма." Одузети лиценцу, неће нас по Европи бламирати инертни дежмекасти спотокретајући свирци Sent from my MI 6 using Tapatalk Partizanovi novinari baš ne sede....prebacuju normu 100%...ali, evo im ga "na". Mi se spremamo da se suprotstavimo vodećem na tabeli, u sledećem kolu, i pokažemo da smo procentualno poštenije došli od kmekavaca do bodova. Nema bodova za "zelenim stolom". Uostalom u članku se između ostalog kaže i to: Quote Утакмица између Пролетера и нишког Раднилчког, којој су између осталог присуствовали и директор Суперлиге Владимир Булатовић и комесар за ингтегритет Иван Петрић, била је чудновата. Neće oni protiv sebe. P.S. Izvinjavamo se poštovanom publikumu zbog nepismenosti novinara Polikite..
nikolani80 Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Subota 24.nov od 19h sa trenutnim liderom na tabeli.
W.F.C. Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Ce bude ladno, guzva, skupa karta, ce bude i prenos... Dal ce pustaju dzabe na drugo poluvreme? Ne znam dal da se cimam...
Real sa Nišave Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 WC neće radi, ladna voda na česmu, semenke presoljene, nece mi daju da udjem sa kišobran i vodicu...
fetboj Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 1 hour ago, ackonish said: Idemo na pobedu protiv Zvezde.
nikolani80 Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 (edited) Pa dobro zapamtili ste ga 2.sept. Edited November 18, 2018 by nikolani80
martick Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 27 minutes ago, W.F.C. said: Ti sta prognoziras? Ja sneg i ladno Ne znam sta sam rekao sto nije istina?
Real sa Nišave Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 3 hours ago, martick said: Kazu da ima zajebanu narav Ko ima zajebanu narav?
fetboj Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Inace Aca kapiten jos jednog vepra kapitalca ulovio, pohvalio se na instagram jutros.
Recommended Posts