Redrooster Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Pomesaliste me harikiram sta bi novajlija trebalo da kaze i jos jedan skoro doso ultra naisus.....
Rumpelstiltskin Posted June 9, 2018 Author Posted June 9, 2018 43 minutes ago, Redrooster said: Pomesaliste me harikiram sta bi novajlija trebalo da kaze i jos jedan skoro doso ultra naisus..... okle znas da nije neki ubaceni element ?
ultra boban Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Dobar dan, zelim domacini. Nema krsta bez tri prsta! Zivi bili, napred Real! Lalate fukaro sa dobrim poznavanjem zanata! Gde ono bese pijete pivo?
Constantin Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 7 minutes ago, ultra boban said: Dobar dan, zelim domacini. Nema krsta bez tri prsta! Zivi bili, napred Real! Lalate fukaro sa dobrim poznavanjem zanata! Gde ono bese pijete pivo? Polako...prvo da prođeš kvalifikacije
Rumpelstiltskin Posted June 9, 2018 Author Posted June 9, 2018 ultra boban, zastitnik na slabi shvatio i otvorio novi profil mudar welcome
ultra boban Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: ultra boban, zastitnik na slabi shvatio i otvorio novi profil mudar welcome Nije ista persona iza tastature, nego citajuci ukapira bolje sad da se otvorim sa pivdzani nego kad poskupe ko gorivo Bolje vas naso saborci!
Redrooster Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 (edited) Ipak je famozna europa dovela mnoge ovdeka dobrodosli. Edited June 9, 2018 by Redrooster Ne budite topovsko meso ciganske moderacije ko ja godinama :)
Constantin Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 6 minutes ago, ultra boban said: Nije ista persona iza tastature, nego citajuci ukapira bolje sad da se otvorim sa pivdzani nego kad poskupe ko gorivo Bolje vas naso saborci! Argumenti su ti jaki....u ozbiljno razmatranje si uš'o...
Real sa Nišave Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 U klub stigla ponuda od Lensa za Babića u visini od 400 000 evra.
Rumpelstiltskin Posted June 10, 2018 Author Posted June 10, 2018 5 hours ago, Real sa Nišave said: U klub stigla ponuda od Lensa za Babića u visini od 400 000 evra. pa bem li ga, ok je ovo. istice mu ugovor za 6 meseci, suma je pristojna, kontam da ivica daje zeleno svetlo.
MaErAkLoIJA Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 8 hours ago, Real sa Nišave said: Crnomarkovic sutra na prozivku Hehehe, pogodio sam ... 6 hours ago, Real sa Nišave said: U klub stigla ponuda od Lensa za Babića u visini od 400 000 evra. Ivice isprati gospodina
Recommended Posts